Δίνουν χρώμα στα όνειρα μας - Ευανθία Ρεμπούτσικα και Έλλη Πασπαλά στο Ηράκλειο

  • Πέμπτη, 6 Σεπτέμβριος 2018 21:27
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Η μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και η ερμηνεία της Έλλης Πασπαλά θα στροβιλίσουν τις νύχτες μας. Τραγούδια και μελωδίες σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση. Σαν εκείνες τις καλοκαιρινές νύχτες στο σινεμά της γειτονιάς όταν γέμιζε η σκηνή εικόνες, ήχους και χρώματα, που έγιναν η συντροφιά στα όνειρά μας.

Μια μουσική συνεργασία με γυναικεία ματιά, ευαισθησία και διάθεση όπου, η κάθε δημιουργός δίνει το δικό της ξεχωριστό στίγμα. Ένας μαγικός χορός πλημμυρισμένος από υπέροχες μουσικές και μοναδικές ερμηνείες.
Η Ευανθία Ρεμπούτσικα θα παρουσιάσει τις πιο αγαπημένες συνθέσεις της καθώς και, για πρώτη φορά, μουσικές από τις πρόσφατες κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες συμμετείχε όπως είναι οι, «Νοτιάς», «Nadide Hayiat», «Iftarlik Gazoz» και τα θεατρικά έργα «Τρίτο Στεφάνι» και «Συρανό».

Η Έλλη Πασπαλά ερμηνεύει με τον μοναδικό της τρόπο παλιότερα αλλά και νέα τραγούδια από τη συνεργασία της με την Ευανθία Ρεμπούτσικα, καθώς και μία επιλογή από αγαπημένα της τραγούδια, τα οποία έχει σφραγίσει με τη σπάνια εκφραστικότητά της.

Αγαπημένη ερμηνεύτρια μεγάλων συνθετών, άλλοτε μας απογειώνει και μας παρασύρει και άλλοτε μας καθηλώνει και μας συγκινεί με την ερμηνεία της.

Τιμή Προπώλησης 12 ευρώ  –  Ταμείο 14 ευρώ / Μειωμένο 12 ευρώ – Σημεία Προπώλησης Τεχνόπολις – Βιβλ. Ελευθερουδάκης – Πολυτεχνείο καφέ

Χώρος: Τεχνόπολις Ανοιχτό Θέατρο
Ημερομηνία: 07/09
Ώρα: 21:15