Είδε τον ανήλικο εγγονό της να ερωτοτροπεί με 59χρονη στο μπαλκόνι διαμερίσματος

  • Τετάρτη, 5 Σεπτέμβριος 2018 21:06
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος


 

Μια 59χρονη γυναίκα κατηγορείται ότι έκανε σεξ με ανήλικο κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ίμπιζα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 13 Ιουνίου του 2017, με την εκδίκαση της υπόθεσης να γίνεται αυτές τις ημέρες στη Σκωτία.

Ο ανήλικος βρισκόταν διακοπές με τη μητέρα του, τη γιαγιά του και τον μικρότερο αδερφό του στο θέρετρο Σαν Αντόνιο της Ίμπιζα. Στο διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει φιλοξενούσαν και την οικογενειακή τους φίλη, Γκέιλ Ντίκινσον - την πέτρα του σκανδάλου.

Η γιαγιά του αγοριού ανέφερε στο δικαστήριο του Ντανφέρμλιν πως είδε την Ντίνκινσον να φιλάει τον εγγονό της στα χείλη, να αγγίζει το σώμα του, να επιδίδεται σε στοματικό έρωτα και εν συνεχεία να κάνουν σεξ. Νωρίτερα, την είχε ακούσει να του λέει: «Διαθέτεις ένα αξιαγάπητο πακέτο εκεί».

Νωρίτερα εκείνο το βράδυ τους είχε δει να κάθονται στο σαλόνι, με τον νεαρό να είναι σχεδόν γυμνός και «εμφανώς ερεθισμένος», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο δικαστήριο. Του είπε να πάει αμέσως στο κρεβάτι του, όπως και έγινε. Αργότερα όμως άκουσε ψιθύρους στο μπαλκόνι και κοιτάζοντας από την κουρτίνα τους είδε να κάνουν σεξ.

Η γιαγιά προχώρησε σε ακόμα πιο πικάντικες περιγραφές, λέγοντας πως είδε την 59χρονη να κάνει στοματικό έρωτα στον εγγονό της. «Από το πρόσωπό του μπορούσα να πω πως το ευχαριστιόταν», ανέφερε για να προσθέσει πως η κατηγορούμενη «έδινε εντολές» και ο πιτσιρικάς τις εκτελούσε «σαν ρομπότ». «Ήταν μια τρομακτική κατάσταση, δεν μπορούσα να το πιστέψω», πρόσθεσε. Όπως είπε δεν ήθελε να παρέμβει και να τους διακόψει γιατί τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κοιμόντουσαν και «δεν ήθελα να ξεκινήσει φασαρία».

Αργότερα, όπως είπε, έπιασε την φίλη της και της είπε για όλα όσα είχε δει. Εκείνη αρχικά τα αρνήθηκε όλα υποστηρίζοντας πως μάλλον πρέπει να ονειρευόταν, στη συνέχεια όμως τα παραδέχθηκε λέγοντάς της: «Είμαι τραγική, πρέπει να με μισείς».

Την επόμενη μέρα η γιαγιά ενημέρωσε την κόρη της για όλα όσα είχε δει με τα μάτια της και εκείνη με τη σειρά της έδιωξε την κατηγορούμενη από το διαμέρισμα.

Όταν η οικογένεια επέστρεψε στη βάση της στο Fife της Σκωτίας, ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία και η υπόθεση πήρε τη δικαστική οδό.
Ο 14χρονος είπε στην κατάθεσή του πως η 59χρονη γυναίκα τον φλέρταρε έντονα, λέγοντάς του μεταξύ άλλων πως: «Η μαμά σου νομίζει ότι είσαι αγόρι, αλλά εγώ ξέρω ότι είσαι άνδρας».

Ανέφερε επίσης πως νωρίτερα εκείνο το «μοιραίο» βράδυ είχαν βγει έξω για ποτό με την μητέρα του και την κατηγορούμενη. Είπε μάλιστα πως κατανάλωσε αρκετό αλκοόλ καθώς εκτός από τα δύο μπουκάλια μπύρες που ήπιε, του έδωσε κι άλλο αλκοόλ η Ντίνκινσον όταν η μητέρα του είχε αποχωρήσει για λίγο από το τραπέζι.

«Ήμουν αρκετά μεθυσμένος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 14χρονος για να προσθέσει: «Η Γκέιλ με πλησίασε... Με άγγιξε στους ώμους και στα πόδια». Αργότερα, όπως ισχυρίστηκε, όταν πια είχαν επιστρέψει στο διαμέρισμα, η Γκέιλ τον πήρε από το χέρι και τον οδήγησε στο μπαλκόνι όπου έκαναν σεξ.

«Ήμουν συγκλονισμένος όταν έγινε. Όταν όμως ξύπνησα το πρωί αισθανόμουν χάλια. Το μετάνιωσα. Δεν θα είχε συμβεί αν ήμουν νηφάλιος».
Η δίκη συνεχίζεται...

newsbeast