Βίλα στην Κρήτη στις πέντε καλύτερες στον κόσμο - Με θέα σε θάλασσα και σε βουνό

  • Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018 09:30
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σπίτι

Στις 5 κορυφαίες βίλες με πισίνα κατέταξε μία εγκατάσταση στον Αποκόρωνα το πιο δημοφιλές ταξιδιωτικό σάιτ αξιολογήσεων, tripadvisor.

Για την κατάταξη αυτή ρόλο έπαιξε τόσο η αξιολόγηση από τους επισκέπτες, αλλά και η ποιότητα των εγκαταστάσεων και των παροχών.

Δείτε όμως, ποιες βίλες συγκροτούν το ΤΟΡ5 αυτών που ‘χουν και πισίνα (μεταξύ πολλών άλλων -από γυμναστήριο έως τζακούζι και δωμάτια προβολής), σε όλον τον κόσμο, σύμφωνα με το TripAdvisor:

Σαντορίνη
Στην κορυφή της λίστας είναι μια βίλα, πέντε υπνοδωματίων και 5 μπάνιων (360 τετραγωνικών μέτρων), στο Μεγαλοχώρι της Σαντορίνης. Όπως μπορείτε να δείτε, η ιδιοκτησία φτάνει έως το χείλος του γκρεμού. Φυσικά και έχει πισίνα, όπως φυσικά και τα δωμάτια έχουν θέα τη θάλασσα. Υπάρχει και ελικοδρόμιο. Η φιλοσοφία της διακόσμησης είναι “less is more, ώστε να χαλαρώνουν οι καλεσμένοι και να απολαμβάνουν τη μοναδική ομορφιά αυτού του μοναδικού μέρους”. Η τιμή του είναι στα 8.153 δολάρια η διανυκτέρευση. Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια και το κάπνισμα.

Χαβάη
Στο Νο2 είναι ένα σπίτι στο Waimanalo της Hawaii, που είναι χτισμένο μπροστά στη θάλασσα. Έχει έξι υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, ιδιωτική εξωτερική πισίνα. Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα, μηδέ τα κατοικίδια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το “κλείσουν” με 2.880 δολάρια τη διανυκτέρευση. Αρκεί να θυμηθούν να κάνουν την κράτηση, 30 ημέρες πριν την άφιξη τους.

Χανιά
Η επόμενη επιλογή είναι πολύ πιο οικονομική. Στο βαθμό που αν σκεφτείτε πως μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα, τότε όλοι έχουμε δικαίωμα στη μίσθωση της (349 δολάρια, η διανυκτέρευση). Η βίλα που βρίσκεται στον Αποκόρωνα Χανίων, έχει τέσσερα υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και ατελείωτη θέα στη Σούδα, από τη μία και τα Λευκά Όρη, από την άλλη. Όπως θα μαντέψατε δεν επιτρέπονται κατοικίδια και κάπνισμα και υπάρχουν όλα όσα μπορείτε να χρειαστείτε.

Μαλιμπού
Η τέταρτη καλύτερη περίπτωση είναι στο Malibu, της California, λέγεται “Endless Veiws Estate” και τιμά το όνομα της. Έχει έξι υπνοδωμάτια, 5 μπάνια και χωρά έως 12 άτομα. Έχει πισίνα, αν… βαριέστε να κάνετε τρία βήματα για την παραλία. Απαγορεύεται το κάπνισμα και κάθε βράδυ θα σας στοιχίσει 6000 δολάρια.

Ιταλία
Η κορυφαία πεντάδα με τις προτάσεις που είχε να κάνει το TripAdvisor με “βίλες που σου κόβουν την ανάσα” συμπληρώνεται με τη Villa degli Affreschi. Βρίσκεται στο Positano, στην ακτή Amalfi. Μια εβδομάδα διαμονής κοστίζει 24.600 δολάρια. Χτίστηκε το 1741, είναι 500 τετραγωνικών μέτρων, έχει 10 υπνοδωμάτια και 15 μπάνια, οι βεράντες είναι άλλα 350 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει όλες τις ανέσεις και κήπο… για να παίξετε ποδόσφαιρο (1000 τετραγωνικών μέτρων). Μπορεί να φιλοξενήσει έως 16 άτομα και η παραλία είναι στα 15′ με τα πόδια.

Πηγή: news247.gr