Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 27 Αυγούστου

  • Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018 07:49
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Και επιτέλους από σήμερα ο Άρης σε ορθή πορεία, καταλαγιάζει τις λάθος εντάσεις και εγωισμούς. Μέχρι τέλος του μήνα ευνοεί τους Γήινους και Υδάτινους των τελευταίων ημερών και ύστερα τους Αέρινους και τους Πύρινους του Ζωδιακού!

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Είσαι άνθρωπος με λογική, Κριέ, και δεν παρασύρεσαι εύκολα, αλλά αυτή η περίοδος κρύβει παγίδες. Πρόσεξε περισσότερο, καθώς οτιδήποτε μπορεί εύκολα να βγει εκτός έλεγχου. Μην ανοίξεις συζητήσεις για σοβαρά θέματα και μείνε μακριά από ριψοκίνδυνες ενέργειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε συζητήσεις που σήμερα θα κάνεις, Κριέ μου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου, καλό είναι τα πράγματα να μη φτάσουν στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα συζητήσεις με συνεργάτες σου, Κριέ μου, διότι θα εξελιχθούν σε έντονες αντιπαραθέσεις και στην τρέχουσα συγκυρία δε σε συμφέρουν τέτοιες εξελίξεις. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να σκεφτείς πολύ καλά. Είναι ακατάλληλη περίοδος για τολμηρά έξοδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φθείρεις τον εαυτό σου, Ταύρε μου, παλινδρομώντας σε παλιές και σχεδόν ξεχασμένες καταστάσεις. Αυτές οι δοκιμασμένες συνταγές θα σου δώσουν προσωρινές λύσεις απέναντι σε όσα σε αγχώνουν, αλλά τα προβλήματα θα επανακάμψουν. Κάνε κάποιες πιο ριζοσπαστικές επιλογές, με τις οποίες θα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις δύσκολες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δεις σήμερα το σύντροφό σου με άλλο μάτι, Ταύρε, πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα τη μέρα σου, αν εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω πως ξέρεις ότι ήρθε ο καιρός και είσαι πραγματικά σε ετοιμότητα, για να μοιραστείς τη ζωή και την καρδιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι πλανήτες, Ταύρε μου, σε προειδοποιούν να ρίξεις σήμερα τους τόνους, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις τη μέρα όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Έχεις αφιερώσει τη ζωή σου στο κυνήγι της επιτυχίας, Δίδυμέ μου, κι έχεις παραμελήσει άλλους τομείς της ζωής σου. Έχεις μεγάλες αξιώσεις από τον εαυτό σου, αλλά παρασύρεσαι κι απαιτείς το ίδιο από τα οικεία σου πρόσωπα. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις, αλλά για να διατηρήσεις μια καλή σχέση μαζί τους, πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να τα πας πάρα πολύ καλά, Δίδυμε, αν μειώσεις τον εκνευρισμό σου και δεις στη σχέση σου μερικά πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Δίδυμε, να κάνεις λάθη στο χώρο της εργασίας σου. Αν προκύψουν νέες συνεργασίες, να είσαι προσεκτικός σ’ αυτά που λες και κάνεις. Πρέπει να καλύψεις πολλά οικονομικά κενά του παρελθόντος, οπότε μην ανοίγεις καινούργια μέτωπα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Καταπιέζεσαι και κρατάς μέσα σου αυτά που νιώθεις, Καρκίνε μου, κι αυτό δημιουργεί ένα χάσμα στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλουν. Όσο δεν κάνεις κάτι, τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα και η αποξένωση από τους δικούς σου ανθρώπους θα καταλήξει βαθύτερη. Προσπάθησε να στήσεις γέφυρες επικοινωνίας και μίλα μαζί τους για τα προβλήματα. Με τη συζήτηση τα πράγματα ξεκαθαρίζουν κι οι καταστάσεις βελτιώνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να προσέξεις τι λες, Καρκίνε μου, για να μην πληγώσεις το σύντροφό σου. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να μην κάνουν συζητήσεις, που αφορούν προβληματικές καταστάσεις, διαφορετικά θα φτάσει η σχέση τους στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα ανταπεξέλθεις σήμερα, Καρκίνε, σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Κάνε σωστό προγραμματισμό στα οικονομικά σου κι απόφυγε τα έξοδα.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Υπάρχει μια ένταση μέσα σου, Λέων μου, που σε κάνει να επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη και να βγάζεις στους γύρω σου, χωρίς εμφανή λόγο, μια κάπως αντιδραστική συμπεριφορά. Έλεγξέ την, αφού σε οδηγεί σε ασυνεννοησία και διαπληκτισμούς, που θα σου δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα, και προσπάθησε να βελτιώσεις την επικοινωνία σου με τα άτομα που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Λέων, κάνοντας και συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προτάσεις θα δεχτείς σήμερα στο χώρο της εργασίας σου, Λέων. Καλό είναι, πριν απαντήσεις, να δεις αν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που φέρνουν. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου, καθώς θα ακούσεις ιδέες που θα ενισχύσουν τα έσοδά σου. Απόφυγε πάντως να κάνεις περιττά έξοδα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Έχεις δουλέψει πολύ με τον εαυτό σου, Παρθένε, κι έχεις καταφέρει να βελτιώσεις τον τρόπο σκέψης και αντίδρασής σου. Κάνεις σωστές κινήσεις, που πάντα δίνουν ώθηση στα σχέδιά σου και παίρνεις πρωτοβουλίες, ακριβώς τη στιγμή που χρειάζεται. Αυτή την περίοδο, θα βρεθείς σε μια ροή συνεχούς εξέλιξης κάποιων καταστάσεων, που δε θα σου αφήσουν περιθώρια για αδράνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου, Παρθένε, σήμερα θα είναι μεγάλη. Φρόντισε μόνο να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, ώστε να μην πεις λόγια που μπορεί να στενοχωρήσουν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην έχεις ανασφάλειες για την εργασία σου, Παρθένε μου, αφού ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Θα υπάρξει σήμερα οικονομική στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται όπως θέλεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Θα ήταν καλό για σένα, Ζυγέ μου, να προσπαθήσεις να διαχωρίσεις τις καταστάσεις και να μην τις συγχέεις. Χαλάρωσε και βάλε τα πράγματα στη θέση που τους αρμόζει, χωρίς να τα μεγαλοποιείς ή να υποβιβάζεις την αξία τους, αφού αυτός που θα πληρώσει την όποια λάθος εκτίμηση, θα είσαι εσύ. Ξετύλιξε, λοιπόν, το κουβάρι από τη σωστή του πλευρά, για να βρεις λύσεις σε αυτά που σε απασχολούν, ώστε να δρομολογήσεις την εξυπηρέτηση των δικών σου σχεδίων και στόχων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο σύντροφό σου, Ζυγέ μου, αφού τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει βασικά πράγματα της σχέσης σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη σου φωνάζει να κινηθείς άμεσα, αφού βρίσκεσαι σε περίοδο που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά, Ζυγέ, στα επαγγελματικά σου. Μείωσε μόνο το άγχος, αφού οι δραστηριότητες θα είναι πάρα πολλές, ενώ μπορείς να ξεφύγεις λίγο κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Οικονομικά θέματα που καθυστερούν και σ’ έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θ’ αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Κινούνται γύρω σου οι ευκαιρίες, Σκορπιέ μου, κι εσύ απλά τις αφήνεις να προσπερνούν. Έχασες τη φόρμα σου και τον παλιό, δραστήριο εαυτό σου, κι έχεις εγκλωβιστεί σε μια παθητικότητα, που δε σου ταιριάζει. Πράγματι, το προηγούμενο διάστημα κουράστηκες κι αγχώθηκες, αλλά εσύ πρέπει να ξαναπάρεις το «τιμόνι» στα χέρια σου, παρόλο που αυτή είναι περίοδος χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις σήμερα την ανάγκη, Σκορπιέ, να εξωτερικεύσεις στο σύντροφό σου τα συναισθήματά σου και να τον κάνεις ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές εξελίξεις έρχονται στον επαγγελματικό τομέα, Σκορπιέ. Η δυναμικότητά σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις οικονομικές αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Δεν θα σου χρησιμεύσει η δημιουργία αντιπαραθέσεων, Τοξότη μου, αφού το μόνο που θα «κερδίσεις», είναι ανούσιες κόντρες με οικεία πρόσωπα. Διανύεις μία περίοδο ασυνεννοησίας με τους άλλους, αλλά αν αφήσεις το χρόνο να κυλήσει, τα πράγματα θα βελτιωθούν. Όποια διαφωνία κι αν υπάρχει, θα ξεπεραστεί με ουσιαστικό διάλογο και καλή διάθεση από όλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις σήμερα έντονη την ανάγκη, Τοξότη μου, να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου, που αφορούν τη σχέση σου, αφού έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σχέδια, συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο, Τοξότη. Σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί σήμερα να προκύψουν, καλό είναι να συμμετέχεις αρκετά προετοιμασμένος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Εμπιστεύεσαι τους άλλους με την πρώτη ματιά, Αιγόκερέ μου, και στην πορεία ανακαλύπτεις, ότι η κρίση σου ήταν επιφανειακή και επιπόλαιη. Έτσι, παγιδεύεσαι σ’ έναν φαύλο κύκλο, έχοντας γύρω σου ανθρώπους, τους οποίους δε θεωρείς πλέον φίλους, αλλά έχεις δημιουργήσει μαζί τους σχέσεις που δεν είναι εύκολο να διακοπούν. Αυτό πρέπει να λήξει, οπότε ζήτα την συμβουλή ανθρώπων που μπορούν, με τη γνώση ή την ιδιότητά τους, να σε βοηθήσουν και ξεκαθάρισε το περιβάλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές, με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις έρχονται, Αιγόκερε. Θα γίνεις σήμερα περισσότερο επικοινωνιακός κι οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τακτοποίησε άμεσα θέματα γραφειοκρατίας, αλλά και θέματα νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η πίεση που ασκείται πάνω σου, Υδροχόε μου, από άτομα του περιβάλλοντός σου, είναι τόσο μεγάλη, που το μόνο που επιθυμείς είναι να τα βροντήξεις και να εξαφανιστείς. Δείξε ψυχραιμία και μην καταθέσεις τα όπλα, αφού το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να τραπείς σε φυγή. Δείξε την έντονη δυσαρέσκειά σου, μαζί με την απόλυτη αποφασιστικότητά σου, και σύντομα θα δεις την αλλαγή της στάσης τους απέναντί σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θελήσεις σήμερα να πεις κάποια πράγματα στο σύντροφό σου, Υδροχόε μου, που προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό το μυαλό σου και σε στενοχωρούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα φορτιστείς πολύ από θέματα εργασίας, Υδροχόε μου. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, διαφορετικά θα κάνεις λάθη, που μετά θα πρέπει να διορθώσεις. Θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα τακτοποιήσεις ανοίγματα, τα οποία έχεις από το παρελθόν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φρόντισε να λυθούν οι παρεξηγήσεις, Ιχθύ μου, με άτομα που έχεις και σ’ έχουν ανάγκη, ειδικά αφού βρίσκονται καθημερινά κοντά σου. Δεν αξίζει να χαλάτε τις καρδιές σας για μικροπράγματα και να καταστρέφετε φιλίες που άντεξαν στο χρόνο. Οι καινούργιες γνωριμίες είναι καλές, αλλά δεν μπορούν να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργηθεί. Βρες τρόπο προσέγγισης και βάλε νέες, σταθερές βάσεις στη σχέση σου μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις σήμερα πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου, Ιχθύ μου. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συζητήσιμος, για ν’ αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ομαδικές συνεργασίες, Ιχθύ, αλλά και τα καινούργια σχέδια ευνοούνται αυτό το διάστημα. Φρόντισε σήμερα να καλύψεις οικονομικές σου εκκρεμότητες, για να μην έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

 

πηγή: oroskopos.gr