Εστιατόριο σερβίρει 2 φαγητά σε 1 φρατζόλα ψωμί!

  • Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018 08:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Έχουμε ακούσει και δει -χάρη στα social media-, άπειρους περίεργους τρόπους σερβιρίσματος φαγητού. Τελευταία μας ανακάλυψη η φρατζόλα-μπολ, για 2 διαφορετικά φαγητά, ταυτόχρονα παρακαλώ!

Να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι το σερβίρισμα φαγητού μέσα σε ψωμί όχι μόνο δε μας φαίνεται περίεργο, αλλά μας αρέσει πολύ και το έχουμε δοκιμάσει κιόλας, με χωριάτικη σαλάτα. Ωστόσο ένα εστιατόριο στις ΗΠΑ το πήγε παραπέρα καταφέρνοντας να χωρέσει μέσα σε 1 ψωμάκι 2 διαφορετικά φαγητό και χωρίς το ένα να έρχεται σε επαφή με το άλλο.

Ο λόγος για το double bread bowls (διπλό ψωμένιο μπολ, σε ελεύθερη μετάφραση), της αλυσίδας cafe-εστιατορίων Panera, που ειδικεύονται στα αρτοποιήματα. Η νέα αυτή πρόταση δεν είναι άλλο από μία φρατζόλα ψωμί, στην οποία έχουν ανοίξει από 2 τρύπες στις άκρες της, με σκοπό να σερβίρουν μέσα σούπες και mac ‘n’ cheese. Δεν ακούγεται και άσχημο αν το καλοσκεφτείς!

Όπως ανακοινώθηκε από την Panera το ιδιαίτερο αυτό πιάτο θα κυκλοφορήσει δοκιμαστικά στα μαγαζιά της αλυσίδας στην Φιλαδέλφεια και αν αποδειχθεί επιτυχία, τότε θα το δουν και στα υπόλοιπα μαγαζιά στις ΗΠΑ.

olivemagazine.gr