Τα γεμιστά της Μάριον και του Τζόρνταν στην Κρήτη - Οι Γάλλοι μαθαίνουν με βίντεο από τους Αποστόλους

  • Τρίτη, 21 Αύγουστος 2018 10:07
  • Συντακτική Ομάδα
  • Συνταγές

Τα γεμιστά που έφτιαξαν, κινηματογράφησαν και στο τέλος ... γεύτηκαν στους Αποστόλους κατά την πρόσφατη επίσκεψη τους στην Κρήτη, παρουσιάζουν στο πρώτο μιας σειράς βίντεο η Μάριον και ο Τζόρνταν από τη Γαλλία. Το ζευγάρι παρουσιάζει τα γεμιστά ως το διάσημο φαγητό παγκοσμίως που έχει πολλά οφέλη για την υγεία και το περιβάλλον.

Τα συγκεκριμένα γεμιστά όπως θα δείτε δημιουργήθηκαν στην αυλή του σπιτιού της προέδρου του φεστιβάλ Κρητικής κουζίνας Λένας Ηγουμενάκη ενώ στην παρασκευή τους συμμετείχε η οικογένεια,  η  κυρία Μαρίκα  αλλά και όλη η παρέα.

Για να δείτε το βίντεο με τα γεμιστά πατήστε εδώ.

Η Marion και ο Jordan ιδρυτές του προγράμματος «Εκτός του κουτιού – Βιώσιμη διατροφή του αύριο» Out of the Box - l´Alimentation de Demain , ξεκίνησαν το μακρύ τους ταξίδι από τη Γαλλία, με σκοπό τη συνάντηση με τους πρωτοπόρους της βιώσιμης διατροφής και την ανάδειξη των δράσεών τους. Όταν γυρίσουν στη χώρα τους θα δημιουργήσουν ντοκιμαντέρ για κάθε χώρα που έχουν επισκεφτεί , ώστε να διαμορφώσουν θετικά το διατροφικό μας σύστημα, εμπνέοντας όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Μετά τη Γερμανία, Δανία, Σουηδία, Εσθονία, Κροατία, Αλβανία, και Μαυροβούνιο, έφτασαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη, όπου πέρασαν δύο εβδομάδες 9 έως 23 Ιουλίου, μοιρασμένες στον Πύργο Αρχανών-Αστέρουσίων φιλοξενούμενοι από τους Μελίτακες ΚοινΣΕπ και στους Αποστόλους Πεδιάδος....ένα ήσυχο χωριό με μοναδική ομορφιά, πλούσια αρχιτεκτονική, ιστορικά, βυζαντινά στοιχεία και μοναδικά νόστιμα αγρό-παρθένα προϊόντα, φιλοξενούμενοι του Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας Cretan Cuisine Festival.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΗΡΕΘΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ