Δημοτικό συμβούλιο της έστειλε 99 απειλητικές επιστολές κατά λάθος

  • Τρίτη, 21 Αύγουστος 2018 08:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Έμα Ντιλέινι επιστρέφοντας στο σπίτι της από τις διακοπές της.

Ανοίγοντας την πόρτα εντόπισε μια στοίβα από ταχυδρομικούς φακέλους τους οποίους με μεγάλη περιέργεια άνοιξε για να διαπιστώσει το περιεχόμενό τους.

Τότε ήταν που έπαθε ένα μικρό σοκ καθώς περιείχαν επιστολές από το συμβούλιο του Ρίτσμοντ (περιοχή στο νοτιοδυτικό Λονδίνο) που με απειλητικό ύφος την προειδοποιούσαν πως θα έπρεπε άμεσα να διευθετήσει ένα χρέος της τάξης των 10 λιρών που είχε αφήσει προ δεκαπενταετίας για ένα σπίτι που είχε μισθώσει, ειδάλλως το συμβούλιο θα ακολουθούσε τη δικαστική οδό.

Έκπληκτη η 42χρονη γυναίκα από το Englefield Green του Σάρρεϋ, επικοινώνησε με το συμβούλιο του Ρίτσμοντ όπου την ενημέρωσαν πως δεν εκκρεμεί κανένα χρέος στο όνομά της και πως οι επιστολές αυτές στάλθηκαν κατά λάθος.

Ακόμα όμως κι αν το χρέος των ήταν υπαρκτό, το κόστος αποστολής όλων αυτών των επιστολών, που μάλιστα ήταν διπλότυπες, έφτανε τις 50 λίρες - πέντε φορές μεγαλύτερο δηλαδή από το υποτιθέμενο χρέος της!

Οι επιστολές είχαν να κάνουν με ένα σπίτι στο οποίο ζούσε μέχρι το 2003. «Δεν είχα ιδέα πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Πρόκειται αν μη τι άλλο για πεταμένα λεφτά», σημείωσε η ίδια στην Sun.

newsbeast