Γκαφατζήδες κλέφτες: Αντί για καύσιμα, έκλεψαν… λύματα!

  • Κυριακή, 19 Αύγουστος 2018 15:20
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Οι νεαροί δράστες, όμως, έκαναν μία γκάφα, η οποία και θα τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή, ενώ η τοπική αστυνομία ήδη τους κατέταξε στο «πάνθεον» των γκαφατζήδων ληστών ολόκληρης της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες είχαν ως πρόθεση να κλέψουν τα καύσιμα του αυτοκινήτου με την μέθοδο του ρουφήγματος. Το μεγαλόπνοο σχέδιό τους περιελάμβανε την τοποθέτηση μίας μικρής αυτοσχέδιας αντλίας στο ντεπόζιτο του φορτηγού, ενώ στη συνέχεια θα ρουφούσαν τα καύσιμα μέχρι να αρχίσουν να ρέουν από τον σωλήνα μέχρι το δικό τους όχημα.

Σε εκείνο, όμως, το σημείο κατάφεραν να τα «διαλύσουν» όλα και να γράψουν ιστορία, καθώς αντί να τοποθετήσουν την δική τους αντλία στο ντεπόζιτο του φορτηγού, την έβαλαν στο ντεπόζιτο που περιείχε εκατοντάδες λίτρα λυμάτων, καθώς το όχημα λειτουργούσε κι ως φορτηγό μεταφοράς λυμάτων.

Οι αστυνομικοί,που έφτασαν στο σημείο λίγο αργότερα, διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν γίνει καπνός, ενώ στον αέρα υπήρχε μία έντονη μυρωδιά λυμάτων, γεγονός που τους οδήγησε στην «εξιχνίαση» της υπόθεσης.

Μάλιστα, δήλωσαν πως δεν θα διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, καθώς ήδη τιμωρήθηκαν αρκετά από την Θεία Δίκη, ενώ η αξία των…κλοπιμαίων λυμάτων είναι μηδαμινή.

Πηγή: ladbible.com