Σημάδια που δείχνουν ότι ένας άντρας σε βρίσκει ελκυστική

Πόσες φορές έχετε βρεθεί στη θέση να αναρωτιέστε αν το άτομο το οποίο θέλετε έχει παρόμοιες σκέψης για εσάς.

Ανάμεσα σε πολλά άλλα, η γλώσσα του σώματος μπορεί να μας αποκαλύψει και τη πιθανή ερωτική διάθεση της συνομιλήτριας / συνομιλητής μας. Θα ακολουθήσουν μερικά μυστικά που είμαι σίγουρος ότι θα σας φανούν πολύ χρήσιμα.

Μερικά σημάδια που θα σας επιτρέψουν να καταλάβετε αν ένας άντρας σας βρίσκει ελκυστικές:

1) Ένας άντρας συχνά θα ξύσει απαλά το πρόσωπο του όταν μιλάει με μια γυναίκα που βρίσκει ελκυστική. Αυτό συμβαίνει λόγο του ότι εκείνη τη στιγμή, πιο πολύ αίμα κυκλοφορεί απότομα στο κεφάλι του με αποτέλεσμα να ανεβάζει τη θερμοκρασία του και να δημιουργεί κνησμό.

2) Παρόμοια με τις γυναίκες, όταν ένας άντρας πει ένα αστείο, το πρώτο άτομο που θα γυρίσει να δει αν γέλασε, είναι εκείνο για το οποίο ενδιαφέρεται.

3) Όπως συμβαίνει και με τις γυναίκες, η κατεύθυνση των ποδιών δείχνει το ενδιαφέρον. Παρατηρήστε τα πόδια του και θα ξέρετε το αν σας βρίσκει ελκυστικές.

4) Όσο περίεργο και αν ακούγεται … όταν ένας άντρας ενδιαφέρεται για μια γυναίκα , έχει την τάση να δείχνει τα δόντια του όταν γελάει.

5) Ένα τελευταίο σημάδι έλξης που αξίζει να θυμάστε. Οι άντρες θα γλύψουν διακριτικά τα χείλη τους πιο πολύ απ’ ότι συνήθως όταν βρίσκονται απέναντι σε μια γυναίκα που τους ελκύει, καθώς εκείνη τη στιγμή ο οργανισμός τους παράγει περισσότερο σάλιο.

Μερικά σημάδια που θα σας επιτρέψουν να καταλάβετε αν μια γυναίκα βρίσκει ελκυστικό κάποιον άντρα:

1) Όταν βρίσκεστε ανάμεσα σε ένα σύνολο ανθρώπων, θα είστε το πρώτο άτομο που θα κοιτάξει όταν γελάει. Πρόκειται για μια ασυνείδητη κίνηση η οποία αποσκοπεί στο να ελέγξει το κατά πόσο ταιριάζετε. Αν γελάτε και εσείς, σημαίνει ότι έχετε παρόμοιο τρόπο σκέψης άρα μάλλον ταιριάζετε.

2) Οι κόρες των ματιών της διαστέλλονται μέχρι και 45% παραπάνω από το κανονικό όταν κοιτάζει έναν άνθρωπο που θεωρεί ελκυστικό.

3) Παρατηρήστε προς τα που δείχνουν τα πόδια της. Όταν βρίσκεστε ανάμεσα σε μια ομάδα ανθρώπων, η κατεύθυνση των ποδιών μιας γυναίκας θα δείχνουν προς το άτομο το οποίο την ενδιαφέρει.

4) Οι ειδικοί στη γλώσσα του σώματος λένε ότι στη “διαδικασία του φλερτ”, όταν μια γυναίκα ρίξει κατά μέσο όρο 3 ματιές σε έναν άντρα, του δίνει το πράσινο φως για να τη προσεγγίσει.

5) Ένα ακόμα σημάδι έλξης είναι το παίξιμο των μαλλιών. Αυτό είναι ίσως το πιο γνωστό σημάδι έλξης και το πιο παρεξηγημένο. Μια γυναίκα μπορεί να παίζει με τα μαλλιά της από βαρεμάρα ή από συνήθεια και όχι απαραίτητα από ερωτική διάθεση. Αυτή η κίνηση είναι πολύ πιθανόν να είναι ερωτικός δείκτης όταν συγχρόνως με τη κινήσει, οι παλάμες των χεριών της δείχνουν προς εσάς.

Πηγή: queen.gr