Η τέλεια δουλειά: Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες παρέα με ένα... τζιν

  • Σάββατο, 18 Αύγουστος 2018 17:20
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κόσμος

Αν απολαμβάνετε να πίνετε ένα καλό τζιν με τόνικ, τότε σίγουρα θα χαρείτε αν ακούσετε ότι όχι μόνο μπορείτε να πληρώνεστε για να πίνετε αλλά να κάνετε και διακοπές.

Η διάσημη εταιρεία τζιν, Bombay Sapphire και η εταιρεία φιλοξενίας Inception Group ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αναζητήσουν έναν παγκόσμιο πρεσβευτή που θα πίνει τζιν και θα ταξιδεύει.

Η θέση αυτή έχει δημιουργηθεί για τον εορτασμό της έναρξης ενός νέου μπαρ εμπνευσμένου από το έπος του Φιλέα Φογκ και του γύρου του κόσμου σε μόλις 80 ημέρες.

Το μπαρ ονομάζεται « Mr Fogg’s Society of Exploration» και μόλις άνοιξε στην καρδιά του Σόχο στο Λονδίνο.

Την αίτησή σας μπορείτε να την κάνετε στην ιστοσελίδα Mr Fogg’s, όπου θα συμπληρώσετε μία φόρμα και θα πρέπει να υποβάλλετε ένα βίντεο, που θα εξηγεί γιατί είστε ιδανικοί για την θέση αυτή.

Οι τυχεροί που θα επιλεγούν θα ταξιδέψουν στη Βομβάη, το Χονγκ Κονκγ, το Σαν Φρανσίσκο, τη Νέα Υόρκη και τη Λισαβόνα από τον Αύγουστο έως τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.Το ταξίδι διοργανώνει η γνωστή εταιρείαπου φτιάχνει το τζιν Bombay Sapphire

Η δουλειά δεν περιλαμβάνει όμως μόνο ποτέ και βόλτες στις εξωτικές πόλεις. Σε όλο το ταξίδι θα πρέπει να ενημερώνετε για την πορεία σας μέσα από άρθρα που θα αναρτάτε σε μπλογκ και ντοκουμέντα που θα δημοσιεύετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θα πρέπει επίσης να συλλέξετε βότανα και άλλα συστατικά που θα εμπνεύσουν το ταξίδι σας, ώστε όταν επιστρέψετε στο Λονδίνο να μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας κοκτέιλ «Around the World».

Παρόλο που η δουλειά είναι έναντι μισθού, δεν αναφέρεται το ποσό. Επίσης, θα πρέπει να είστε έχετε γνώσεις φωτογραφίες, συγγραφής και μια εμφανή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χρειάζεστε ακόμη ένα έγκυρο διαβατήριο, να αγαπάτε το τζιν και να έχετε γνώσεις για τον Bombay Sapphire. Δεν ακούγεται άσχημο, ε;

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 27 Αυγούστου.



Πηγή:  iefimerida.gr