Κουτί με κάρτες πόκεμον του 1999 πουλήθηκε για 56.000 δολάρια

  • Παρασκευή, 17 Αύγουστος 2018 16:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Κάποιος βάλθηκε «να τους πιάσει όλους» και γι’ αυτόν τον λόγο «ακούμπησε» 56.000 δολάρια για να αποκτήσει ένα σφραγισμένο κουτί με κάρτες πόκεμον του 1999.

Ο οίκος δημοπρασιών Huggins & Scott δημοπράτησε αυτό το σφραγισμένο κουτί – πρώτη έκδοση σε περιορισμένα αντίτυπα (στα αγγλικά). Και είναι σπάνιο να βρεθούν σφραγισμένα κουτιά αυτής της έκδοσης.

Περιέχει 36 πακέτα των εννέα καρτών το καθένα, όλα σφραγισμένα, με 5 απλές κάρτες, 5 μη απλές, 2 κάρτες ενέργειας και 1 «μαγική» κάρτα. Οι πιθανότητες να τραβήξεις «μαγική» κάρτα είναι μικρές: απαντώνται σχεδόν σε ένα κάθε τρία πακέτα που έχουν βγει από τη γραμμή παραγωγής. Κι αν είναι τυχερός ο καινούργιος ιδιοκτήτης του κουτιού και την τραβήξει, μπορεί να κάνει τζακπότ (μία από αυτές ανέβηκε, πέρυσι, στα 55.000 δολάρια στο eBay)!

Στην ανακοίνωση, ο Huggins & Scott είχε υπογραμμίσει ότι το σφραγισμένο κουτί «ήταν στην κατοχή του αποστολέα από τότε που κυκλοφόρησε, εδώ και δεκαετίες». Υπομονή που είχε ο αρχικός κάτοχος, σχεδιάζοντας την κίνησή του!