Δεν έχει τέλος η δικαστική κόντρα Μπραντ Πιτ-Αντζελίνας Τζολί

Δεν έχει τέλος όπως φαίνεται, η δικαστική διαμάχη μεταξύ Αντζελίνας Τζολί και Μπραντ Πιτ σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους.

Η διάσημη ηθοποιός έκανε διάλειμμα από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Maleficent 2» και εθεάθη στο Λος Άντζελες με τα δύο από τα παιδιά της.

Σύμφωνα με το Us Weekly, η Αντζελίνα φαίνεται πως δεν θέλει να εγκαταλείψει έτσι την μάχη για την επιμέλεια των παιδιών της, καταθέτοντας δικαστικά έγγραφα στα οποία υποστηρίζει ότι ο Μπραντ Πιτ είναι ανίκανος ως πατέρας και πως δεν έχει «καταβάλει καμία ουσιαστική γονική υποστήριξη».

[Η Τζολί κατηγορεί τον Πιτ πως δεν καταβάλει καμία ουσιαστική στήριξη στα παιδιά] Η Τζολί κατηγορεί τον Πιτ πως δεν καταβάλει καμία ουσιαστική στήριξη στα παιδιά

Πηγές λένε πως απλά δεν μπορεί να αποφύγει το αναπόφευκτο. «Η κοινή επιμέλεια έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να κάνει για να την σταματήσει».

Ωστόσο, η ηθοποιός ελπίζει να σταματήσει οποιαδήποτε τελική απόφαση μέσω δικαστικών διαδικασιών.

Τους ισχυρισμούς της Τζολί ωστόσο αντέκρουσε το στρατόπεδο του Μπραντ Πιτ, με τον ηθοποιό να ισχυρίζεται ότι έχει καταβάλει στην Τζολί 9,3 εκατομμύρια δολάρια. Το στρατόπεδο της ηθοποιού είπε πως τα κεφάλαια αυτά ήταν ανεπαρκή, εξηγώντας πως τα 8 εκατομμύρια δολάρια από το ποσό είχαν τη μορφή στεγαστικού δανείου για το οποίο ο Μπραντ Πιτ εξακολουθεί να χρεώνει την πρώην του.

«Κανονικά, ένας πατέρας θα πλήρωνε αυτά τα έξοδα οικειοθελώς χωρίς να χρειαστεί κάποια δικαστική απόφαση» πρόσθεσε η νομική ομάδα της Τζολί.

[Η ηθοποιός ισχυρίζεται πως έχει πληρώσει μόνο 9,3 εκατομμύρια δολάρια για τα έξοδα των παιδιών] Η ηθοποιός ισχυρίζεται πως έχει πληρώσει μόνο 9,3 εκατομμύρια δολάρια για τα έξοδα των παιδιών

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει βγάλει τα μεγάλα πυροβόλα όπλα στην μάχη της ενάντια στον πρώην σύζυγό της, και εκπροσωπείται από τέσσερις διαφορετικές νομικές εταιρείες.

Κι ενώ αναμένεται ότι θα πάρει 20 εκατομμύρια δολάρια για το ρόλο της στην ταινία Maleficent, ισχυρίζεται ότι δεν έχει χρήματα για να αγοράσει στα 6 παιδιά της ένα καινούριο σπίτι.

«Από τον χωρισμό τους, η Αντζελίνα είναι υπεύθυνη για τα παιδιά και τις ανάγκες τους. Δεν εργάζεται εδώ και ενάμιση χρόνο για να είναι μαζί με τα παιδιά ενώ τώρα δουλεύει για να πληρώσει το σπίτι όπου μένουν, καθώς ο Μπραντ Πιτ κράτησε το οικογενειακό σπίτι».

Το στρατόπεδο του Πιτ χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς ως «μια σκοτεινή προσπάθεια προκειμένου να χειραγωγήσει τα μέσα ενημέρωσης».

Πηγές αναφέρουν πως ο ηθοποιός θέλει να προχωρήσει η διαδικασία του διαζυγίου και εξακολουθεί να ελπίζει πως θα τα βρουν στην επιμέλεια των παιδιών με την πρώην σύζυγό του. «Ελπίζει πως θα τα βρει με την Άντζι, βάζοντας στην άκρη τα προβλήματα του παρελθόντος και σε πρώτη θέση τα παιδιά τους».



Πηγή: iefimerida.gr