Ανάρπαστη η αγγελία για δουλειά σε καταφύγιο με 55 γάτες στη Σύρο

  • Τετάρτη, 15 Αύγουστος 2018 13:20
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ελλάδα

Η αγγελία έκανε το γύρο των social media και πολλοί εξέφρασαν ενδιαφέρον -  Η ιδιοκτήτρια του καταφυγίου λαμβάνει συνεχώς e-mails 

Είστε «ώριμος και παθιασμένος εραστής των γατών που ξέρει να χειρίζεται πολλές γάτες»; Αν είστε μάλιστα εκπαιδευμένοι κτηνίατροι και νοσηλευτές ζώων, τότε ίσως θα πρέπει να στείλετε κι εσείς αίτηση στο «God’s Little People Cat Rescue», ένα καταφύγιο γατών στη Σύρο, που ζητά υπάλληλο για να προσέχει 55-70 γάτες. 

Σύμφωνα με το usatoday.com, η αγγελία έχει μεγάλη επιτυχία, καθώς οι πάνω από 200 άτομα εξέφρασαν ενδιαφέρον. Σύμφωνα με την Telegraph, ο αριθμός των αιτήσεων είναι πάνω από 3.000. 

Η αγγελία έγινε viral στα social media, ενώ πολλά μέσα ενημέρωσης την αναμετέδωσαν. Ο μισθός είναι 600 ευρώ, ενώ όποιος κερδίσει τη θέση θα έχει αυτοκίνητο και σπίτι κοντά στη θάλασσα. 

Η ιδιοκτήτρια του καταφυγίου, Τζόαν Μπόουελ, λαμβάνει συνεχώς μηνύματα στο e-mail της είτε από υποψήφιους εργαζόμενους είτε από ενδιαφερόμενους που θέτουν ερωτήματα για το περιεχόμενο της αγγελίας. 

Τα βιογραφικά θα μελετηθούν τον Αύγουστο, ενώ οι συνεντεύξεις θα γίνουν μέσω Skype. 

Πρώτο Θέμα 

Αφηστε καποιο σχολιο