Fashion Blogger από κούνια: Η 4χρονη που παίρνει πάνω από 500 ευρώ για κάθε ανάρτηση στo Instagram

  • Τρίτη, 14 Αύγουστος 2018 09:00
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παιδί

 

Ενα 4χρονο κορίτσι από την Αυστραλία, η Piper Seymour, με 53 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram κερδίζει 500 ευρώ για κάθε ανάρτηση στο προφίλ της. 

H ομορφιά αυτού του κοριτσιού με τα καταγάλανα μάτια έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του διαδικτύου. Είναι όμως μόλις 4 ετών και ήδη βγάζει τα δικά της χρήματα. Και είναι πολλά.

Η μητέρα της, Kerry, την έβαλε από νωρίς στο χώρο του μόντελινγκ και στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύονται φωτογραφίες της από επαγγελματικές φωτογραφίσεις της. 

Μέσα από το προφίλ της προωθεί παιδικά ρούχα και αξεσουάρ και στη συνέχεια τα κρατάει δωρεάν για τον εαυτό της. 

Η μικρή Piper Seymour έχει αποκτήσει την ντουλάπα που όλα τα κορίτσια ονειρεύονται. Χιλιάδες παπούτσια, φορέματα και τσάντες. 

Tα πράγματα όμως δεν είναι όσο ρόδινα και αθώα μπορεί να φαίνονται. Το4χρονο κοριτσάκι έχει διχάσει το Internet καθώς πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν την αντίθεση και ανησυχία τους όχι μόνο για την υπέρμετρη έκθεση ενός μόλις τετράχρονου παιδιού στα social media, αλλά και όσον αφορά το concept των φωτογραφίσεων τα οποία πιθανότατα απευθύνονται σε κορίτσια μεγαλύτερης ηλικίας. 

Κάποιοι μάλιστα επικρίνουν την μητέρα καθώς σχολιάζουν πως εκμεταλλεύεται την ομορφιά της κόρης της για να κερδίσει χρήματα.

Η 4χρονη απέκτησε το δικό της προφίλ στο Instagram όταν ήταν μόλις 6 μηνών. 

«Της αρέσει η μόδα και είναι φυσική μπροστά στον φακό» σχολιάζει η μητέρα της. 

.bovary.gr