Έξαλλη η Ζώζα Μεταξά με την κόρη της

 

Στην πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» μίλησε η Ζώζα Μεταξά, σε μία από τις ελάχιστες τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Και η ηθοποιός ήταν σκέτος «χείμαρρος», ειδικά στο σημείο που η κουβέντα πήγε στις αισθητικές επεμβάσεις.

Η Μεταξά, αν και γενικότερα είναι υπέρ των επεμβάσεων, δεν θα έκανε κάτι πάνω της διότι φοβάται, κυρίως, την αλλοίωση, που μπορεί να προκαλέσουν στα χαρακτηριστικά. «Δεν είμαι αρνητική στις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά φοβάμαι πάρα πολύ. Φοβάμαι τα φάρμακα και ό,τι είναι έξω από τη φύση. Κάποια μικρά πράγματα θα έκανα, αλλά όχι υπερβολές που οδηγούν στην αλλοίωση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κι εξέφρασε την αντίθεση της, που νεαρά κορίτσια προχωρούν σε επεμβάσεις. «Βλέπεις κάτι παιδάκια, δεν ξέρω από πού έχει γίνει αυτό μόδα, από τις Καρντάσιαν; Δεν ξέρω. Βλέπεις παιδάκια 19- 20 χρονών να αλλοιώνουν το πρόσωπό τους, δεν μου αρέσει αυτό» είπε. Και δε δίστασε να αποκαλύψει on camera την έντονη αντίδρασή της, όταν και η κόρη της Κόνι (από τη σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή), έβαλε… χείλη.

Πυρ και μανία έγινε μαζί της, ενώ ο τρόπος που το έμαθε, την έκανε ακόμη πιο έξαλλη. «Όταν η Κόνι έβαλε χείλη έγινα έξαλλη. Τραγικό. Της είπα "Τι είναι αυτό; Δεν είναι καθόλου ωραίο. Εσύ γεννήθηκες με χειλάρες. Όλοι μου έλεγαν για τα χείλη σου"», δήλωσε αρχικά. Και συμπλήρωσε ότι δεν της είπε η ίδια για την επέμβαση, αλλά το έμαθε μέσα από τα social media, μετά από σχετική ανάρτηση που έκανε η Κόνι.

newsbeast