Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 9 Αυγούστου

  • Πέμπτη, 9 Αύγουστος 2018 07:49
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

 

Ήλιος και Ανάδρομος Ερμής σε Σύνοδο στο ζώδιο του Λέοντα! Ετοιμαστείτε για πολλά μηνύματα από το παρελθόν Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι και Τοξότες του 2ου δεκαημέρου, αλλά και για λύσεις που αφορούν άλυτα ζητήματα του παρελθόντος!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Μερικές φορές, Κριέ, κάποια άλλα άτομα παίρνουν αποφάσεις για σένα και αυτό σ’ εκνευρίζει αφάνταστα. Βάλε, λοιπόν, κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μην προβληματίζεσαι με ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Μπορείς να θέσεις νέους στόχους, για να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να έχεις τη θέληση να τους πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζήτησε με το ταίρι σου, Κριέ, για τα παράπονά του και τα προβλήματα της σχέσης σας. Με χαμηλούς τόνους μπορείς να διώξεις τις αμφιβολίες και των δυο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Κριέ, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Θα σε απασχολήσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε μου, πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, αφού δε χαίρονται όλοι με τις επιτυχίες σου. Πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα ποια άτομα σου ταιριάζουν και ποια όχι, ώστε να κάνεις πολύ γρήγορα τα ξεκαθαρίσματά σου. Βέβαια, παρασκηνιακές καταστάσεις μπορεί να υπάρχουν, αλλά μην ανησυχείς, μια και δεν πρόκειται να σ’ επηρεάσουν σε κάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε, για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέσης σας. Διώξε τις αναστολές και άκου τι θέλει να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ταύρε, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές και θα ενισχύσουν την ανοδική πορεία των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Φρόντισε οι οικονομικές κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα. Να ξέρεις, ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η σημερινή μέρα, Δίδυμέ μου, θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Θα σε συμβούλευα να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις, Δίδυμέ μου, με το σύντροφό σου. Καλό είναι, να δεις με ηρεμία ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει κι αν έχει σχέση με σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι νέες καταστάσεις θα είναι συμφέρουσες για σένα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός απέναντι σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Προχώρα σήμερα με δυναμισμό, Καρκίνε, στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις κι είναι σίγουρο ότι σύντομα θα γνωρίσεις μεγάλη επιτυχία. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθάνε να διαπρέψεις σε ό,τι κι αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό σου τομέα, Καρκίνε μου. Αν νομίζεις ότι έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, καλό θα είναι να μη δώσεις αναβολές, αλλά να κινηθείς δυναμικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Διαθέτεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Καρκίνε, για να πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη, για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Βρίσκεσαι εκτός οικονομικού προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Πρέπει σήμερα να βάλεις νέες βάσεις και να ετοιμάσεις ένα καινούργιο πλάνο.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η μέρα σου, Λέων, θα είναι αρκετά καλή. Θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Αλλά συνήθως, χρειαζόμαστε κι έξωθεν βοήθεια για να πετύχουμε. Κι εσύ θα τη βρεις στο πρόσωπο των αγαπημένων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια, Λέων μου, αισθηματικά προβλήματα από το παρελθόν. Μη συζητήσεις γι’ αυτά, αλλά προσπάθησε να μιλήσεις με το σύντροφό σου για το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές σήμερα δεν ευνοούνται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα, Παρθένε, επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Ακολουθείς ορθό πρόγραμμα για να λύσεις τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά πρέπει να κινηθείς με περισσότερη προσοχή. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου συζητήσεις, που μπορεί ν’ ακούσεις στον περίγυρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα προκύψουν κάποιες αναποδιές σήμερα στο αισθηματικό τομέα, Παρθένε μου, αιφνιδιαστικά κι από το μηδέν. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα, για να αποφύγεις τα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Παρθένε. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι, αλλά να κινηθείς έξυπνα, χωρίς φυσικά να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πολύ προγραμματισμό, διότι θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα σε ψώνια που δε χρειάζεσαι.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Είσαι σε μια πολύ εποικοδομητική περίοδο, Ζυγέ. Οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις σε ό,τι καταπιαστείς. Μόνο κοίτα να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Σε προτάσεις που μπορεί να σου γίνουν, καλό είναι, πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πολύ αν είναι συμφέρουσες για σένα. Μπορείς να μιλήσεις και με δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα, Ζυγέ μου, να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλα για το μέλλον και γίνε περισσότερο ρομαντικός. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία με καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν σήμερα μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου, Ζυγέ μου. Καλό είναι να μην πάρεις μέρος σε κάποια διαμάχη, για να μη βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ, γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Διαθέτεις υψηλό δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις, έρχεται εις πέρας αποτελεσματικά και με μεγάλη υπευθυνότητα από πλευράς σου. Μπορείς πάντως να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση. Σήμερα, μη λες πράγματα που ίσως δεν πιστεύεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κατά το βράδυ, Σκορπιέ, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να είσαι με το ταίρι σου και να περάσεις καλά. Φρόντισε μόνο να μην το φορτίσεις με τα άγχη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Σκορπιέ μου, σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη μου, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου αυτό που είναι δική σου ευθύνη. Μπορεί να γίνουν σημαντικά λάθη. Μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα που σε πειράζουν πάρα πολύ και δυστυχώς προέρχονται από δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά γεγονότα, Τοξότη μου, μάλλον θα είναι ανατρεπτικά για τον αισθηματικό σου τομέα. Πρέπει σήμερα να προσέχεις τις εξελίξεις, που φαίνεται ότι θα έρθουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν σήμερα κάποιες αλλαγές, Τοξότη μου, που δε θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ν’ αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα στην εργασία σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν κυρίαρχο ρόλο αυτή την ημέρα. Καλό είναι να προγραμματίσεις περισσότερο τα οικονομικά σου, αφού δεν είσαι σε σημείο που να μπορείς να κάνεις ανοίγματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ίσως μερικά πράγματα να γίνονται αργά, Αιγόκερε, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Σήμερα, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που ίσως έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίτα λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, που τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθάνεσαι, Αιγόκερέ μου, ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Πρόσεξε όμως να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, που ίσως φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Αιγόκερε, για την πορεία της δουλειάς σου. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Απόφυγε να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Έχεις βάλει κάποιους στόχους, Υδροχόε μου, και διαρκώς τους αναβάλλεις. Γιατί; Κάνε από σήμερα ένα δυνατό ξεκίνημα και δώσε ένα τόνο ανανέωσης στη ζωή σου. Όλα ξεκινάνε από μέσα μας. Να δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις, όταν δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται. Άλλωστε, έχεις την τύχη να βρίσκονται στο πλάι σου κάποια δικά σου άτομα, που θα σε υποστηρίξουν σε ό,τι τους ζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια καινούργια γνωριμία θα συγκλονίσει τους αδέσμευτους Υδροχόους. Καλό είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην πείτε λόγια, που μπορούν μελλοντικά να σας εκθέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πάντως πολλά πράγματα μαζί, διαφορετικά στο τέλος θα γίνουν λάθη, που δε θα μπορείς να διορθώσεις. Απόφυγε στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, διαφορετικά στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις αυτό το διάστημα την τάση να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Μην αμφιβάλεις για τον εαυτό σου, Ιχθύ μου. Κάθε στιγμή στη ζωή σου είναι πολύτιμη, οπότε δώσε αξία στα «θέλω» σου και μην επηρεάζεσαι από τη γνώμη των άλλων. Κοίτα πολύ καλά τα δεδομένα και θα δεις ξεκάθαρα τις λύσεις. Έχεις τη δύναμη να πας μπροστά και να πετύχεις τους στόχους σου, οπότε μην αφήνεσαι. Στην προσπάθειά σου αυτή, θα έχεις στο πλευρό σου αγαπημένους ανθρώπους να σε στηρίξουν. Πίστεψε σε σένα και το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα ο αισθηματικός σου τομέας, Ιχθύ. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να ξεπεράσετε προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Οφείλεις ν’ αποφύγεις τα νέα έξοδα, αφού πρέπει να καλύψεις εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν.

 

πηγή: oroskopos.gr

Αφηστε καποιο σχολιο