Ερχεται νέα έκλειψη το Σάββατο – Η Αση Μπήλιου προειδοποιεί, ποιοι να προσέξουν

  • Τρίτη, 7 Αύγουστος 2018 17:50
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Κοντοζυγώνει η τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού, στις 11 του Αυγούστου και όπως αναφέρει η Άση Μπήλιου μερικά ζώδια θα νιώσουν μία αίσθηση σύγχυσης και αβεβαιότητας.

Συγκεκριμένα, η Ηλιακή έκλειψη γίνεται στο ζώδιο του Λέοντα στις 18 μοίρες περίπου, γι΄αυτό και οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και Υδροχόοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για τυχόν επικοινωνιακά αλαλούμ.

Τι αναφέρει η Αση Μπήλιου σε ανάρτηση της:

«Καλησπέρα σας! Ελπίζω να περνάτε όμορφα! Πάμε για την τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού που πραγματοποιείται στις 11.8. Πρόκειται για μια Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα στις 18 μοίρες περίπου, σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Δία.

Η αίσθηση της σύγχυσης, της αβεβαιότητας και το επικοινωνιακό αλαλούμ θα συνεχιστούν μέχρι τις 19.8 που θα ολοκληρωθεί η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Ερμή γι αυτό καλό είναι να έχουμε κι ένα εφεδρικό σχέδιο για ότι δεν προχωρά έτσι όπως το θέλουμε αυτήν την εποχή. Ο Άρης ορατός σε όλο του το μεγαλείο στον νυχτερινό ουρανό ( ναι είναι αυτό το κόκκινο αστέρι που βλέπουμε κάθε βράδυ) εξακολουθεί μέχρι τις 27.8 να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία άρα οι εξελίξεις εξακολουθούν να αργούν. Από τον Σεπτέμβριο όμως μέχρι τον Νοέμβριο πάμε για έντονες εξελίξεις που θα σχετίζονται με ότι δύσκολο συνέβει αυτο το καλοκαίρι. Θα σας θυμίσω ότι οι εκλείψεις συμπίπτουν με αστάθεια και ακραία φαινόμενα σε μετεωρολογικό και γεωφυσικό επίπεδο και καλό είναι να προσέχουμε όσο μπορούμε.

Επίσης η δράση τους μπορεί να εμφανιστεί και ένα μήνα μετά από την στιγμή που πραγματοποιούνται δηλ κάπου στις 9-12.9. Από την έκλειψη επηρεάζονται Ταύροι με γενεθλια 6-10.5, Λέοντες με γενέθλια 8-13.8, Σκορπιοί με γενέθλια 7-10.11 και Υδροχόοι με γενέθλια 8-12.2. iefimerida.gr

Αφηστε καποιο σχολιο