Θερμό χειροκρότημα στον Λίνο Κόκοτο

  • Τετάρτη, 1 Αύγουστος 2018 15:53
  • Συντακτική Ομάδα
  • Εκδηλώσεις

Τα θερμά χειροκροτήματα των Κρητικών εισπράττει ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός Λίνος Κόκοτος με το πλούσιο μουσικό του ρεπερτόριο στις επιτυχημένες συναυλίες του που είναι σε εξέλιξη και οργανώνονται με ελεύθερη είσοδο από την Περιφέρεια Κρήτης. 

Ο Λίνος Κόκοτος σήμερα Τετάρτη 1 Αυγούστου στις 9 το βράδυ με οργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης δίνει συναυλία στην Μεσαρά, στο Τυμπάκι με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες. Χθες ο Λίνος Κόκοτος εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους στην επιτυχημένη συναυλία του στο πάρκο Γεωργιάδη του Ηρακλείου όπου παρουσίασε και το νέο του έργο. 

Ο σπουδαίος συνθέτης με τις αγαπημένες μουσικές του συνθέσεις, ο αναγνωρισμένος ταλαντούχος συμπατριώτης μας ερμηνευτής Νίκος Ανδρουλάκης και η επίσης συμπατριώτισσα μας ταλαντούχος τραγουδίστρια Ειρήνη Σακκαλή δίκαια εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου σε κάθε τους τραγούδι. Τον Λίνο Κόκοτο και τους άξιους συνεργάτες του καλωσόρισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης, ενώ από την πλευρά του  ο Λίνος Κόκοτος εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στην Κρήτη και ευχαρίστησε θερμά για την οργάνωση της συναυλίας την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και τον κ. Φασουλάκη. 

Παράλληλα με συγκίνηση μίλησε για την συνεργασία του με τον αείμνηστο Νίκο Ξυλούρη, ενώ με θερμά λόγια μίλησε για τον Κρητικό Καλλιτέχνη- συνεργάτη του Νίκο Ανδρουλάκη αλλά και την Ειρήνη Σακκαλή. Συγκεκριμένα ο Λίνος Κόκοτος αναφερόμενος στις συναυλίες στο Ηράκλειο και Τυμπάκι, είπε ,ότι «γίνεται μουσική αναφορά σε όλο μου το έργο, τραγούδια που με «σημαδεύουν» και αντιπροσωπεύουν διαχρονικά. 

Επίσης παρουσιάζουμε την νέα μου δουλειά, που κυκλοφόρησε πρόσφατα μετά από πολλά χρόνια, γιατί πια αυτά που εμείς θέλουμε να κάνουμε δεν συμπίπτουν με την αισθητική των εταιρειών άρα πρέπει να γίνουν με ιδιωτικές πρωτοβουλίες, και μια τέτοια είναι ο νέος δίσκος με τίτλο «Ανεμογιαλός». 

Τα λόγια είναι  του Κώστα Λάζαρη, τραγουδά 7 τραγούδια ο Νίκος Ανδρουλάκης, με φιλική συμμετοχή και με αγάπη από την Νένα Βενετσάνου, και ένα τραγούδι από μια όμορφη φωνή τη Θέλμα Καραγιάννη. Προσκαλούμε τον κόσμο να έλθει να μας παρακολουθήσει, ευχαριστώ θερμά την Περιφέρεια Κρήτης για την συνδιοργάνωση των συναυλιών».