Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1 Αυγούστου

  • Τετάρτη, 1 Αύγουστος 2018 08:06
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Καλό μήνα σε όλους! Ο μήνας των διακοπών είναι εδώ αλλά μας προειδοποιεί για ανάδρομους πλανήτες που μας φέρνουν αναποδιές αλλά και για την τελευταία καλοκαιρινή Έκλειψη που μας επιφυλάσσει ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, αλλά και τελειωτικά κλεισίματα κύκλων!

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Η γενναιοδωρία κι η εργατικότητα, Κριέ, είναι από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου. Σήμερα, θα σε περιβάλλει η αρμονία και θα πετυχαίνεις αυτά που θέλεις. Οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη. Μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες, αφού μπορείς να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζήτησε με το ταίρι σου, Κριέ, άκου ποια παράπονα έχει και τι είδους προβλήματα βλέπει στη σχέση σας. Με χαμηλούς τόνους, μπορεί να διαλυθεί κάθε αμφιβολία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νιώθεις μεγάλη υπερένταση, Κριέ μου, κι έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο προκαλούν οι συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε πάντως σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές και ειδικά, περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα γίνουν συζητήσεις που θα είναι αρκετά σημαντικές για σένα. Δώσε πολύ μεγάλη σημασία. Θα έχεις τέτοιο δυναμισμό, που φτάνει η κατάλληλη στιγμή να τελειώνεις με πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Φρόντισε να απομακρύνεις άτομα και καταστάσεις, που σε κουράζουν και ταλαιπωρούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε, για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέσης σας. Διώξε τις αναστολές σου κι άκου τι θέλει να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά σήμερα, Ταύρε, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη, που μπορεί να σ’ εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν κινούνται θετικά. Πρέπει να κάνεις πλήρη προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, κινήσου πάνω σ’ ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Οργάνωσε τα πράγματα που θα κάνεις τις ερχόμενες μέρες. Πάρε αποφάσεις που θα σου δώσουν χαρά, μαζί με ικανοποίηση, και μη συνεχίζεις να κάνεις τα ίδια λάθη. Η αισιοδοξία, η αυτοπεποίθηση κι οι ηγετικές ικανότητές σου είναι στα ύψη. Χρησιμοποίησε την έντονη ενεργητικότητα που έχεις κι είναι σίγουρο, ότι για άλλη μια φορά θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν σήμερα, Δίδυμέ μου, κάποιες παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου. Καλό είναι, επιλέγοντας χαμηλούς τόνους, να δεις ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να φανείς πολύ προσεκτικός, Δίδυμέ, σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα των επαγγελματικών σου. Απόφυγε να εκφράσεις παθιασμένα την άποψή σου, ώστε ν’ αποφύγεις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, απόφυγε να καταπιαστείς με θέματα που μπορούν να σ’ εκνευρίσουν και να σε αποσυντονίσουν από τους ρυθμούς σου. Φρόντισε να συγκεντρώσεις τις υποχρεώσεις σου και βάλε τα πράγματα σε τάξη, ώστε η επιτυχία να είναι δική σου. Η σημερινή μέρα είναι η κατάλληλη για συζητήσεις με δικά σου άτομα. Δώσε τους πάντως να καταλάβουν που είναι τα όριά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό σου τομέα, Καρκίνε μου. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο κι έχεις εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, πάρε δύσκολες αποφάσεις για την πορεία του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα σήμερα ευνοούνται, Καρκίνε. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα σκεφτείς να επιχειρήσεις σημαντικές αλλαγές σε θέματα που μέχρι τώρα είναι προβληματικά. Είσαι άτομο αρκετά υπεύθυνο και βλέπεις τις καταστάσεις με μεγάλη σοβαρότητα, ενώ επιπλέον έχεις θέσει από το παρελθόν γερές βάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια, Λέων, αισθηματικά προβλήματα από το παρελθόν. Μην τα συζητήσεις. Προσπάθησε να μιλήσεις με το σύντροφο σου για το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, Λέων, αλλά πρέπει να εξετάσεις αν θα αντέξεις τις πολλές ευθύνες που τις ακολουθούν. Μην είσαι παρορμητικός στα οικονομικά σου και να σκεφτείς πάρα πολύ καλά οτιδήποτε σου προτείνουν, πριν απαντήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, είναι μέρα για αποφάσεις και ξεκαθαρίσματα, που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Η περίοδος δεν είναι για καθυστερήσεις κι αναβολές στις υποθέσεις σου, διαφορετικά δε θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Σήμερα, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με ρεαλισμό, για να διακρίνεις ξεκάθαρα τις λύσεις που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δημιουργηθούν σήμερα στον αισθηματικό σου τομέα, Παρθένε μου, κάποια προβλήματα, προερχόμενα από το μηδέν. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα και όμορφα, ώστε ν’ αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι χωρίς ταίρι, έχε κατά νου, ότι η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει, αφού θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία με καλές προοπτικές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου δυναμικά σήμερα, Παρθένε, στον επαγγελματικό σου τομέα. Κάνε τις δημόσιες σχέσεις που ξέρεις κι η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Πρέπει να προσέχεις τις οικονομικές συμφωνίες και τις υπογραφές τους, που ίσως σήμερα προκύψουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οποιαδήποτε κίνηση σκοπεύεις να κάνεις σήμερα, Ζυγέ, πρέπει είναι αντικείμενο ενδελεχούς σκέψης. Ευτυχώς, από τη φύση σου έχεις μεγάλη διορατικότητα κι έτσι θ’ αποφύγεις διάφορα προβλήματα. Οι πολλές δραστηριότητες πάντως που έχεις, θα σε αγχώσουν και προβληματίσουν πάρα πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα, Ζυγέ, να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, που αφορούν τον αισθηματικό σου τομέα. Μίλησε με το ταίρι σου για το μέλλον και γίνε περισσότερο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε εργασιακές προτάσεις που μπορεί σήμερα να δεχτείς, Ζυγέ, καλό είναι, πριν δώσεις απάντηση, να εξετάσεις κάθε πτυχή τους. Μην πάρεις κάποιο οικονομικό ρίσκο και σε συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό είναι να δείξεις αρκετή προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ μου, θα έρθουν στο προσκήνιο πολλές υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες, οπότε χρειάζονται μεγάλες δόσεις δυναμισμού για να τις ξεπεράσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μη δώσεις αναβολές. Και λόγω ζωδίου, είσαι από τα άτομα που με ό,τι ασχοληθούν, γνωρίζουν επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κατά το βράδυ, Σκορπιέ, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να είσαι με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφα. Φρόντισε να μην το φορτίσεις με τα άγχη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία σου, Σκορπιέ, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου, οφείλεις να βάλεις μια τάξη, αφού το τελευταίο διάστημα έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, φρόντισε να βάλεις τα δυνατά σου και όλα θα πάνε καλά στην προσπάθεια για διεκπεραίωση των εκκρεμοτήτων σου και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, για να βελτιώσεις τις προβληματικές καταστάσεις. Τώρα, που το διάστημα είναι πλανητικά ευνοϊκό, φρόντισε ν’ αρπάξεις οποιαδήποτε ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά γεγονότα, Τοξότη μου, μπορεί ν’ αποδειχθούν ανατρεπτικά για τον αισθηματικό σου τομέα. Πρέπει να προσέχεις τις εξελίξεις που φαίνεται ότι θα έρθουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις θα έχεις σήμερα, Τοξότη. Οι συζητήσεις για καινούργια πράγματα, αλλά και τα ξεκαθαρίσματα για παλιά, θα κυριαρχούν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά εσύ πρέπει να μην κάνεις σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, οι φιλοδοξίες που θα έχεις, θα είναι μεγάλες. Θα ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και θα καλύψεις κάποιες από τις υποχρεώσεις, που μέχρι τώρα σε άγχωναν. Η συμβουλή της ημέρας: Μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορεί στο μέλλον να σ’ εκθέσουν. Προχώρα στο δικό σου πρόγραμμα και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή, Αιγόκερέ μου. Πρόσεξε όμως να μην οδηγηθείς σε αποφάσεις, που μπορεί να φέρουν αποτέλεσμα αντίθετο από αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί σήμερα να μην εισπράξεις το πνεύμα συνεργασίας που θέλεις, Αιγόκερε, αλλά καλό είναι να μην παραπονεθείς ανοιχτά. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου, ενώ θα δεχτείς προτάσεις που θα ενισχύσουν τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα έχεις μια μεγαλύτερη πλανητική εύνοια και «προστασία». Προσπάθησε να επωφεληθείς από τα θετικά στοιχεία των άλλων γύρω σου. Ιδέες, ηθική ή πρακτική βοήθεια, εμπειρία και συμβουλές μπορεί να παίξουν θετικό ρόλο στα δικά σου θέματα. Ξεμπέρδεψε κάθε είδους ασάφειες, κλείσε εκκρεμότητες όπου υπάρχουν και προσπάθησε να υλοποιήσεις τα σχέδια που θέλεις να προχωρήσεις εδώ και πολύ καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μια καινούργια γνωριμία θα συγκλονίσει τους αδέσμευτους. Καλό όμως είναι, να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην πείτε λόγια που μπορούν να σας εκθέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικάΘα υπάρχει ηρεμία σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα, Υδροχόε. Απόφυγε πάντως να συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος, διότι μπορεί να παρεξηγηθείς από συνεργάτες σου. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Η διάθεσή σου σήμερα, Ιχθύ, θα είναι πολύ καλή και θα δεις αρκετές καταστάσεις με θετικότητα. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και δε θα σου πάρει πολύ για να τελειώνεις με πολλές εκκρεμείς υποχρεώσεις, που σε ακολουθούν από το παρελθόν. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, τα οποία θα υλοποιήσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σε απασχολήσει σήμερα έντονα ο αισθηματικός σου τομέας, Ιχθύ. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να ξεπεράσετε προβλήματα που έχετε εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνεργάσου σήμερα, Ιχθύ, και προσπάθησε να ετοιμάσεις σχέδια για το μέλλον. Δέξου τα πράγματα όπως έρχονται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να ισορροπούν και θα δεχτείς προτάσεις για να τα βελτιώσεις.

Πηγή: oroskopos.gr