Πώς θα ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου χωρίς να επισκεφτείς το κομμωτήριο

Αν οι τακτικές επισκέψεις στο κομμωτήριο δεν αποτελούν μέρος του προγράμματός σου, μπορείς να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου μόνη σου, εντελώς φυσικά. Είτε είσαι φυσική ξανθιά/καστανόξανθη είτε έχεις βαμμένα μαλλιά, υπάρχουν μερικά προϊόντα στην κουζίνα σου που θα μπορούν να ενισχύσουν το χρώμα και να τους δώσουν επιπλέον λάμψη.

Remaining Time-0:09
Fullscreen
Mute

Χυμός λεμονιού

Ο χυμός λεμονιού αποτελεί την πιο δημοφιλή λύση για να ανοίξεις φυσικά τα μαλλιά σου. Απλά ρίξε λίγο χυμό σε ένα σπρέι, διέλυσέ τον με νερό (1 προς 3) και ψέκασε τα μαλλιά σου πριν βγεις έξω στον ήλιο.

Χαμομήλι

Το χαμομήλι είναι ένα ακόμη φυσικό συστατικό για να ανοίξεις τα μαλλιά σου. Θεωρείται ότι λειτουργεί πιο βαθμιαία από το λεμόνι, γι’ αυτό και είναι καλύτερο για τις μελαχρινές.

Μέλι

Το μέλι περιέχει ένα ένζυμο που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό όσον αφορά τη λεύκανση όταν ανακατευτεί με αποσταγμένο νερό. Επίσης, είναι σίγουρο ότι τα μαλλιά σου θα μυρίζουν υπέροχα μετά από μία θεραπεία ομορφιάς με μέλι.

Μπύρα

Χρησιμοποίησε μία ανοιχτόχρωμη μπύρα και βεβαιώσου ότι μετά τις πλύσεις θα μείνεις σπίτι (δεν θέλεις να μυρίζεις αλκοόλ από μακριά). Η μπύρα δεν θα ανοίξει απλώς τα μαλλιά σου, αλλά θα βοηθήσει στην επανόρθωση των κατεστραμμένων τριχών χάρη στη βιταμίνη Β και τις πρωτεΐνες που περιέχει.

/joytv.gr