Μωρό «ξεριζώθηκε» από την κοιλιά της μαμάς του σε τροχαίο και επέζησε

  • Δευτέρα, 30 Ιούλιος 2018 19:20
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παράξενα

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα μωρό «ξεριζώθηκε» από την κοιλιά της μητέρας του κατά τη διάρκεια ενός τρομακτικού τροχαίου και επέζησε.  Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη νοτιοανατολική Βραζιλία, σε έναν αυτοκινητόδρομο ανάμεσα στο Σάο Πάολο και την Κουριτίμπα.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η έγκυος γυναίκα, ήταν στον μήνα της και επέβαινε σε ένα φορτηγάκι που μετέφερε ξύλα. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και το όχημα αναποδογύρισε. Η μητέρα εκτοξεύθηκε από το φορτηγό και κατόπιν καταπλακώθηκε από ένα μεγάλο κομμάτι ξύλου από την καρότσα. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Εκείνη τη στιγμή το μωρό «ξεριζώθηκε» από τη μήτρα της άτυχης γυναίκας και βρέθηκε αρκετά μέτρα πιο πέρα στο χορτάρι. Εκεί το βρήκαν αργότερα οι διασώστες να κλαίει. Μάλιστα λόγω της σφοδρότρητας της σύγκρουσης είχε κοπεί ο ομφάλιος λώρος, σύμφωνα με την Metro.

Η αστυνομία αναζητεί την ταυτότητα της μητέρας, η οποία δεν είχε μαζί της έγγραφα, και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με το τμήμα του Σάο Πάολο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το νεογέννητο κορίτσι θα δοθεί για υιοθεσία.

newsbeast