Δες ποιο επάγγελμα σου ταιριάζει βάσει ζωδίου!

  • Παρασκευή, 27 Ιούλιος 2018 17:41
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Όπως όλοι ξέρουμε το κάθε ζώδιο έχει και τα δικά του χαρακτηριστικά στοιχεία, ήξερες όμως ότι μπορείς να βρείς το ιδανικό επάγγελμα για εσένα βάσει του ζωδίου σου;

Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά στοιχεία κάθε ζωδίου καθώς επίσης και το ιδανικό επάγγελμα για το καθένα.

Κριός
Οι Κριοί είναι δυναμικοί χαρακτήρες, αρκετά διεκδικητικοί, ισχυροί και τολμηροί, το επάγγελμα που θα ταίριαζε σε μια γυναίκα κριό θα ήταν οι Μαθηματικές επιστήμες ή η ηθοποιία.
Διάσημη Κριός η Sarah Jessica Parker.

Ταύρος
Τα ταυράκια μας είναι πολύ εργατικά, αποφασιστικά και αρκετά συναισθηματικά. Το ιδανικό επάγγελμα για τις γυναίκες Ταύρους είναι Εκπαιδευτικός ή Χορεύτρια.
Διάσημη Ταυρίνα η χορεύτρια Martha Graham.

Δίδυμος
Οι Δίδυμοι είναι ίσως το πιο επικοινωνιακό ζώδιο (λόγω και της διπλής τους προσωπικότητας) καθώς επίσης και ερευνητές. Το ιδανικό επάγγελμα για τις γυναίκες Διδύμους είναι Ψυχολόγος ή Σχεδιάστρια Μόδας.
Διάσημη Δίδυμος η σχεδιάστρια μόδας Sonia Rykiel

Καρκίνος
Ο Καρκίνος σαν φιλοσοφημένος, διαισθητικός και ευαίσθητος που είναι θα μπορούσε να κάνει αρκετά επαγγέλματα. Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα επαγγέλματος για τους Καρκίνους είναι το Διοικητικό στέλεχος και Πολιτικός επιστήμων.
Διάσημη Καρκίνος είναι η Estee Lauder

Λέων
Ο Λέων είναι αυθόρμητος, εξωστρεφής, γεννημένος ηγέτης γεμάτος υπερηφάνεια και πειθώ. Το Ιδανικό επάγγελμα για ένα Λιονταράκι είναι Υπεύθυνος πωλήσεων ή Σχεδιαστής Μόδας.
Διάσημη Λέων είναι η σχεδιάστρια μόδας Coco Chanel.

Παρθένος
Ο παρθένος σαν Οργανωτικός και τελειομανής που είναι θα μπορούσε να κάνει πολλά επαγγέλματα αλλά αυτό που του ταιριάζει περισσότερο είναι το επάγγελμα του Αρχιτέκτονα ή ακόμη και του συγγραφέα.
Διάσημη Παρθένος η συγγραφέας Agatha Christie

Ζυγός
Ο ζυγός είναι ο δίκαιος και δημιουργικός του ζωδίου, το ιδανικό επάγγελμα για τον Ζυγό είναι φυσικά οι Πολιτικές επιστήμες.
Διάσημη Ζυγός η δική μας Μελίνα Μερκούρη.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι φιλομαθής και επινοητικός καθώς επίσης όμως και καχύποπτος. Ένας Σκορπιός θα μπορούσε άνετα να είναι Ανθρωπολόγος ή Δημοσιογράφος.
Διάσημη Σκορπιός η Hilary Clinton

Τοξότης
Τα λατρεμένα τοξοτάκια είναι πολύ ενεργητικά γεμάτα ζωτικότητα και ελευθερία. Θα μπορούσαν να κάνουν πάρα πολλά επαγγέλματα αλλά τα επικρατέστερα είναι Γλωσσολόγοι, Συνθέτες και Λογοτέχνες.
Πασίγνωστη Τοξότης η Μαρία Κάλλας

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι γνωστοί σε όλους μας για την αφοσίωση και την λατρεία τους στην εξουσία, αλλά και για την ανεξαρτησία τους θα μπορούσαν να γίνουν εκπληκτικοί Λογοτέχνες και Κοινωνιολόγοι.
Διάσημη Αιγόκερως η Annie Lennox.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι σαν έξυπνοι που είναι με καθαρή σκέψη και φαντασία θα μπορούσαν να κάνουν μεγάλη καριέρα στον Αθλητισμό καθώς και στην ηθοποιία.
Διάσημη Υδροχόος ηθοποιός η Mia Farrow

Ιχθείς
Last but not least τα ψαράκια που με την τεράστια φαντασία, διαίσθηση και δημιουργικότητα τους θα έπρεπε να είναι τι άλλο;; Τραγουδιστές, Εικονογράφοι καθώς επίσης και Οικονομικοί Επιστήμονες.

Διάσημη Ιχθείς η υπέροχη Elizabeth Taylor

ediva.gr

Αφηστε καποιο σχολιο