Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 27 Ιουλίου

  • Παρασκευή, 27 Ιούλιος 2018 07:37
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Και οι καυγάδες καλά κρατούν! Αντίθεση Ήλιου-Ανάδρομου Άρη μαζί με Ολική Έκλειψη Σελήνης σήμερα στον Υδροχόο και ξεσπάσματα, ρήξεις, συγκρούσεις και λάθη λόγω παρορμητικότητας και εγωισμού, θα έχουν τα Σταθερά Ζώδια του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ μου, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα υπάρχει εκνευρισμός. Μη δείχνεις δογματισμό, διότι θα παρεξηγηθείς από άτομα του περιβάλλοντός σου σε πολλά θέματα. Καλό είναι μερικές φορές ν’ ακούς τους άλλους, πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για ν’ αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, χρήσιμο είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες, Κριέ μου. Με χαμηλούς τόνους μπορείς ευκολότερα να λύσεις τις παρεξηγήσεις, που ίσως έχεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Κριέ, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές κι οδηγούν στη βελτίωση των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Να θυμάσαι, Ταύρε μου, πως όταν βιάζεσαι και κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γίνονται λάθη και οι εξελίξεις τελικά δεν έρχονται όπως θέλεις. Σήμερα, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, έχε πλήρες πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου. Μη στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι, αλλά κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σ’ έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτό το διάστημα, Ταύρε, θα έχεις την πλήρη κατανόηση του συντρόφου σου, οπότε είναι καλή ευκαιρία να του μιλήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, αλλά θα πρέπει να εξετάσεις αν οι νέες καταστάσεις θα είναι πραγματικά συμφέρουσες για εσένα. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα. Προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος, ειδικά απέναντι σε αγορές.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αξιοποίησε τις δυνατότητες που έχεις, Δίδυμε, για να ξεπεράσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, αφού η ρουτίνα σ’ έχει κουράσει πολύ. Σήμερα, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα έρθουν πολλές υποχρεώσεις και προβλήματα. Η διάθεσή σου όμως θα είναι πολύ καλή, οπότε φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν, Δίδυμέ μου, δε θα φέρουν κάποιο αποτέλεσμα, παρά μόνο κούραση. Καλύτερη επιλογή είναι ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, να πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη, για ν’ αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος στα οικονομικά σου θέματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, Καρκίνε, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα μπεις σε διαδικασίες ν’ ασχοληθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς και να μη σπαταλάς τον χρόνο σου σε πράγματα, που μπορεί να σε καθυστερήσουν και να σε πηγαίνουν πίσω σε βασικές υποχρεώσεις. Να ξέρεις πάντως, ότι μπαίνεις σε μια περίοδο που θα είναι πολύ εποικοδομητική κι οι καταστάσεις θα πηγαίνουν απ’ το καλό στο καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί η σχέση σου, Καρκίνε μου, να πάρει μία τροπή, που θα σε αιφνιδιάσει. Για ν’ αποφύγεις τις δυσάρεστες εξελίξεις, καλό είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε μου, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως σήμερα θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σ’ αναστατώσουν. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Θα έχεις έντονο δυναμισμό, Λέων, και θα ξεκαθαρίσεις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν. Σήμερα, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, μην αφήνεις να συσσωρεύονται θέματα που μπορεί να σε αγχώσουν. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις, ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου και μην ξεχνάς ότι η υπερκόπωση καραδοκεί. Πάρε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε, Λέων, να φορτίζεις το σύντροφό σου με ζητήματα της δουλειάς. Πέρνα ποιοτικότερο χρόνο μαζί του, για να μην έχεις εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Λέων, σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς φυσικά να επαναπαυτείς. Οι οικονομικές εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα – που μέρα με τη μέρα τα πράγματα θα βελτιώνονται – να κινηθείς για την κάλυψή τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα ασχοληθείς με την οικογένειά σου και θα λύσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και ν’ ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική, για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις σήμερα πιο κοντά στο σύντροφό σου, Παρθένε, δίνοντας τις λύσεις που θέλεις στον αισθηματικό σου τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μην κάθεσαι! Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου, Παρθένε. Καλό είναι, να μην πάρεις μέρος σε κάποια διαμάχη, ώστε μη βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις όμως, ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα νιώσεις αρκετή κούραση από διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι πίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα, για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μη νευριάζεις, ειδικά με το φιλικό σου περιβάλλον, διαφορετικά θα έχεις αντιπαραθέσεις, που μπορεί να οδηγήσουν τις καταστάσεις στα άκρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι στα ύψη! Φρόντισε να τον εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Ζυγέ μου, σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Δε βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε σε πρώτη φάση να μην παρασυρθείς σε έξοδα, για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ, και κάποια γεγονότα που θα φέρει, θα σε κάνουν να έχεις πολύ εκνευρισμό και άγχος για καταστάσεις, οι οποίες δε θα έπρεπε να σε πιέζουν. Σήμερα, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα υπάρχουν δύσκολες στιγμές, αφού θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσχέρειες και να ικανοποιήσεις τα δικά σου «θέλω», φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Ξεκίνα από σήμερα και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Σκορπιέ, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μη διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σ’ ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν σήμερα κάποιες αλλαγές, Σκορπιέ μου, που δε θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει, λοιπόν, να είσαι προετοιμασμένος για ν’ αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να έχουν βελτίωση και θα καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα μπεις σε διαδικασίες να δεις το περιβάλλον σου και τι σου προσφέρει αυτό. Η δυναμικότητα που έχεις, είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα ζητήματα που σε αγχώνουν κι εκνευρίζουν, φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να χαλαρώνεις όταν χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, Τοξότη μου, όμως επιβάλλεται να δώσεις να το καταλάβει κι ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Τοξότη, για την πορεία της δουλειάς σου. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι πιο άνετα. Έχεις φυσικά πολλές υποχρεώσεις και πρέπει να σου πω, να μη δώσεις αναβολές και να τις καλύψεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο, σε προειδοποιεί να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό. Το ένστικτό σου θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση που έρχεται από το παρελθόν κι έχει να κάνει με την αυτοεκτίμησή σου. Είτε πρόκειται για καινούργιες ιδέες, που πρέπει να υιοθετήσεις, είτε για γεγονότα που συνέβησαν παλαιότερα, εσύ πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου, αφού μόνη της η διαίσθησή σου δε φτάνει. Αυτή τη στιγμή, μόνο εσύ μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Αιγόκερε, ν’ αποπειραθείς να λύσεις παρεξηγήσεις ή προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν από το παρελθόν στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πάντως πολλά πράγματα μαζί, διότι στο τέλος θα γίνουν λάθη, που δε θα μπορείς να τα διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου, οι εξελίξεις που θα έχεις σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη, θα είναι πολύ καλές, αλλά εσύ θα μπεις σε σκέψεις, καθώς γίνονται και μερικά πράγματα που δε σου αρέσουν και τόσο. Μην εξωτερικεύσεις το παραμικρό σήμερα. Άφησε τις καταστάσεις να δείξουν από μόνες τους, αφού θα έχεις εκνευρισμό και μπορεί να έρθουν αντίθετα αποτελέσματα. Κινήσου με προγραμματισμό, πάρε σταδιακά την κατάσταση στα χέρια σου και σε βεβαιώνω, ότι θα φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλος. Για τους αδέσμευτους, έρχονται καινούργιες γνωριμίες, που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που οι καταστάσεις βελτιώνονται. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι πολύ καλές για σένα, ενώ μπορείς να τακτοποιήσεις κι εκκρεμότητες που έχεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο, θα κάνεις πολλές προσπάθειες για να βελτιώσεις καταστάσεις, που ακόμη μπορεί να σε προβληματίζουν. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Εσύ όμως, για άλλη μια φορά θα προβληματιστείς σε σχέση με τον εαυτό σου και αν είναι σωστά πολλά πράγματα που κάνεις. Σε διαβεβαιώνω πάντως, ότι οι στόχοι που έχεις βάλει, θα σε οδηγήσουν σε μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου δημιουργηθούν σήμερα κάποια ερωτήματα, Ιχθύ μου, από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, διαπιστώνεις ότι οι πειρασμοί είναι πολλοί. Προβλέπω ότι θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα ψώνια για αργότερα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Αφηστε καποιο σχολιο