Τρία πράγματα που κάθε μαμά πρέπει έχει στην τσάντα της το καλοκαίρι

  • Πέμπτη, 9 Αύγουστος 2018 09:55
  • Συντακτική Ομάδα
  • Παιδί


Σχεδόν σε κάθε σας βόλτα υπάρχουν και τα απρόοπτα. Το παιδί θα λερωθεί, θα αγγίξει κάθε...
βρόμικη επιφάνεια που θα βρει μπροστά του και θα γκρινιάξει (σίγουρα θα βρει έναν λόγο για να το κάνει) και εσύ, θα ιδρώσεις και μέσα σε λίγα λεπτά θα αισθάνεσαι το δέρμα σου (από τα χέρια μέχρι τον λαιμό) να «κολλάει».

Επειδή, λοιπόν, όλη μέρα τρέχεις και θέλεις στη βόλτα σου να αισθάνεσαι άνετη, φρέσκια και κυρίως ήρεμη, καλό είναι να έχεις πάντα στην τσάντα σου τα παρακάτω τρία πράγματα. Θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση σε πολλές περιπτώσεις και είναι «must» για το Καλοκαίρι!

1. Μαντηλάκια για φρεσκάρισμα όπου και αν βρίσκεστε

2. Υγιεινά σνακ για ενέργεια παντού

Τα παιδιά γκρινιάζουν συχνά για πολλούς και διάφορους λόγους και ένας από τους πλέον συνηθισμένους αφορά στο… φαγητό. Όταν τα παιδιά πεινούν, δεν μπορούν να συγκρατηθούν. Θέλουν να φάνε εδώ και τώρα! Καλό είναι, λοιπόν, να έχεις πάντα στην τσάντα σου μερικά νόστιμα και υγιεινά σνακ που θα δώσουν στα παιδιά σου την ενέργεια που χρειάζονται μέχρι το μεσημεριανό. Στα δικά μας «must» περιλαμβάνονται τα φρούτα (όπως οι μπανάνες), οι μπάρες δημητριακών, τα μπισκότα χωρίς ζάχαρη (ναι, θα βρεις και με μέλι) καθώς και τα κριτσίνια ολικής αλέσεως.

3. Αντηλιακό για προστασία από το ήλιο
Τέλος, μην ξεχάσεις να βάλεις στην τσάντα σου και ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Φρόντισε να το έχεις μαζί σου όπου και αν πας για να ξέρεις πως τα μικρά σου θα είναι προστατευμένα στο φουλ, όχι μόνο από τα μικρόβια, αλλά και από τον ήλιο.
mothersblog.gr