Στην Αττική η βοήθεια που συγκεντρώθηκε στο Μαλεβίζι

  • Πέμπτη, 26 Ιούλιος 2018 17:35
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων του Μαλεβιζίου στην έκκληση για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

 

Σε χρόνο ρεκόρ, από το μεσημέρι της Τρίτης μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, συγκεντρώθηκαν στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου και στο Πολιτιστικό Κέντρο της Αγίας Μαρίνας μεγάλες ποσότητες απ’ όλα τα απαραίτητα είδη, τα οποία και ταξίδεψαν το βράδυ της Πέμπτης στην Αττική. Καθοριστική ήταν η συμβολή μεμονωμένων εθελοντών και των μελών της Δημοτικής Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Μαλεβιζίου που συντόνισαν την προσπάθεια, ενώ ιδιαίτερα σημαντική ήταν η προσφορά του επιχειρηματία Μανώλη Λιαδάκη, ο οποίος διέθεσε όχημα της εταιρείας του και ανέλαβε τη μεταφορά της βοήθειας προς την Αττική.

 

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός καλά κρατούν στο Μαλεβίζι. Αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους όσοι πρόσφεραν και βοήθησαν εθελοντικά στη δράση, ιδιαίτερα δε στον κ. Μανώλη Λιαδάκη που ανέλαβε με δικά του μέσα και έξοδα την αποστολή της βοήθειας στην Αττική.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια συνοδεύουν τους συγγενείς των αδικοχαμένων ψυχών, η σκέψη μας βρίσκεται στο πλευρό αυτών που έμειναν πίσω όπως επίσης και σε αυτούς που αναζητούν τους δικούς τους ανθρώπους και η ευχή όλων μας, είναι να μην ξαναζήσουμε ανάλογη τραγωδία.».