Πώς ζηλεύει το κάθε ζώδιο;

Η ζήλια είναι ένα πολύ σύνθετο συναίσθημα και σίγουρα επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Μερικοί παράγοντες είναι ο άνθρωπος που είσαι μαζί, ο περίγυρος, μέχρι και το ζώδιό σου!

Κριός
Παρόλο που δείχνεις ανεξάρτητη και ηγέτης, στην πραγματικότητα σε τρώει ο ποπός σου. Έχεις τόσες ανασφάλειες που βλέπεις παντού γύρω σου εχθρούς. Είσαι και drama-queen και απολαμβάνεις λίγο τη φάση. Μάλλον όμως, πρέπει να χαλαρώσεις!

Ταύρος
Το πιο παρορμητικό, παιχνιδιάρικο και ξεροκέφαλο ζώδιο της λίστας. Συνήθως δε ζηλεύεις. Βέβαια αν το κάνεις και επαληθευθείς, απλά θα τελειώσεις τη σχέση και θα προχωρήσεις για κάτι καινούργιο. Όχι που θα φοβηθείς κιόλας!

Δίδυμος
Εσύ είσαι πιο νορμάλ από τους 2 από πάνω. Ζηλεύεις που και που, σε φυσιολογικά επίπεδα. Βέβαια άπαξ και ζηλέψεις, μαύρο φίδι που τον έφαγε τον άλλον. Θα πρέπει να σου επιβεβαιώνει καθημερινά ότι σε θέλει. Μήπως, λέω μήπως είσαι υπερβολική;

Καρκίνος
Είσαι ευαισθητούλα, πως να το κάνουμε. Αγαπάς πολύ και θέλεις να αγαπηθείς το ίδιο δυνατά. Βέβαια σε περίπτωση που σου δημιουργηθούν υποψίες, απλά το κρατάς μέσα σου μέχρι να τον μισήσεις τον άλλον και να τον χωρίσεις. Σκέφτηκες μήπως θα ήταν καλό να το συζητήσεις, μπας και έχεις άδικο βρε αδερφέ;

Λέων
Εσύ πάλι είσαι το τέρας της ζήλιας, μετά τον Σκορπιό. Μην τυχόν και δεν ασχοληθεί κάποιος μαζί σου, κάτι θα πάθεις. Δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή του αγοριού σου πέρα από εσένα.

Παρθένος
Παρόλο που προσπαθείς να τα έχεις όλα υπό έλεγχο, ζηλεύεις. Παραδέξου το! Αν σε κοιτάξει κάποιος στα μάτια θα το καταλάβει στο λεπτό. Δεν είναι κακό να παραδέχεσαι που και που, ότι “υπέπεσες”. Ψιλομύτα, ε ψιλομύτα.

Ζυγός
Εσύ πας παρεάκι με το από πάνω ζώδιο. Σου αρέσει να αρέσεις και δε θέλεις να τσακώνεσαι. Θέλεις να διατηρείς ισορροπίες, σαν σωστή ζυγαριά. Βέβαια το να κρύβεις τη στεναχώρια ή το θυμό σου για πάντα, δεν το λες και λύση.

Σκορπιός
Είσαι η πιο ζηλιάρα της λίστας. Συγχαρητήρια! Βέβαια το ζηλεύεις την πωλήτρια της γειτονιάς, τη συμμαθήτρια από το νηπιαγωγείο και τη νοσοκόμα που του πήρε αίμα, μάλλον παραπάει. Είσαι λίγο τρελή, τι να κάνουμε!

Τοξότης
Σπάνια ζηλεύεις και αν το κάνεις σπάνια θα το παραδεχτείς. Για να σε χαλαρώσει ο δύσμοιρος που είναι μαζί σου, πρέπει να μυρίσει τα νύχια του, να καταλάβει ότι τον υποπτεύεσαι και να σε καθησυχάσει. Τον τυχερό!

Αιγόκερως
Εσύ ζηλεύεις συνεχώς, αλλά για κάποιο λόγο ή δεν εκνευρίζεσαι ή σου περνάει μετά από λίγο. Πως το κάνεις πες μας και θα λύσουμε όλα μας τα προβλήματα! Εύγε!

Υδροχόος
Είσαι ένα μυστήριο φρούτο και δεν μπορεί κανείς να καταλάβει τι σκέφτεσαι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι άπαξ και ζηλέψεις, θα τον παρατήσεις και δε θα του εξηγήσεις και το γιατί. Για ποιο λόγο άλλωστε να το κάνεις, σωστά;

Ιχθείς
Αυτό το ζώδιο ζηλεύει λιγότερο από όλα τα άλλα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αν το κάνει νιώθει και τύψεις. Πολύ φυσιολογική είσαι κι εσύ, συγχαρητήρια!

ediva.gr

Αφηστε καποιο σχολιο