"Ένα παράξενο ζευγάρι" παίρνει τη σκυτάλη απόψε στα Αικατερίνεια 2018

Συνεχίζονται με εξαιρετική επιτυχία και την Τρίτη 24-7-2018, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης, και για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, οι γνωστές πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018, οι οποίες πραγματοποιούνται επί 33 συνεχή χρόνια στην ομώνυμη Συνοικία της Πόλης μας και διαρκούν από 22/07/2018-27/07/2018.

*21.00 Θεατρική παράσταση με τίτλο: “Ένα παράξενο ζευγάρι” του Neil Simon

Η πασίγνωστη κλασική κωμωδία του αμερικανού συγγραφέα, που ανέβηκε πρώτη φορά στο Μπρόντγουεη, έγινε μεγάλη επιτυχία στον κινηματογράφο με το δίδυμο Τζακ Λέμον και Γουώλτερ Ματάου και από τότε φιλοξενείται στις μεγαλύτερες σκηνές όλου του κόσμου.

Φέτος ανεβαίνει από το «Θέατρο Μορφές».

Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές

Μουσική Επιμέλεια: Γιάννης Παραουλάκης

Σκηνικά: Σίμος Χριστοδούλου

Κοστούμια: Γιασμίν Τιμότίγιεβιτς

Φώτα / Ήχος: Νίκος Αρετάκης

Παίζουν οι ηθοποιοί: Δομίνικος Ταβερναράκης Τάσος Καϊσαρλής

Σίμος Χριστοδούλου Κώστας Φραντζεσκάκης Γιάννης Παραουλάκης Ρένα Πασπάτη

Γιασμίν Μεραμβελιωτάκη

Σκηνοθεσία: Σίμος Χριστοδούλου

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ 8-9μμ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΡΓΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ, ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ,, ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΦΕΤΙΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΓΕΙΟ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ, ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

 

Αφηστε καποιο σχολιο