Φεστιβάλ και σκυταλοδρομία μπύρας σήμερα στο πεζόδρομο της Χάνδακος

Πραγματοποιείται για 8η συνεχόμενη χρονιά σήμερα  24 Ιουλίου, η μεγάλη γιορτή μπύρας με τίτλο “Beer Festival 2018” στον πεζόδρομο της οδού Χάνδακος.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι επετειακές εκδηλώσεις εορτασμού, πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από τις 7:00 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Στο 8ο Beer Festival πραγματοποιείται ροκ συναυλία από το συγκρότημα Alone Together, το οποίο έγινε γνωστό από τα Μάταλα και πρόκειται να παρουσιάσει μια τρίωρη δυνατή συναυλία για όλους.

Στη γιορτή μπύρας πραγματοποιείται επίσης η απόλυτα διασκεδαστική «σκυταλοδρομία μπύρας» με δωρεάν συμμετοχή και πλούσια δώρα για τους νικητές.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν δεν έχουν παρά να δηλώσουν την τετραμελή ομάδα τους στη  διοργάνωση του φεστιβάλ, λίγο πριν την έναρξη της σκυταλοδρομίας ή στο τηλέφωνο 2810341321, με το όνομα και τα μέλη της ομάδας.

Εκτός από τη σκυταλοδρομία, όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να παραλαμβάνουν συλλεκτικά ποτήρια μπύρας μέσα από ειδική διαδικασία παραλαβής.

Στη φετινή διοργάνωση επίσημη προσκεκλημένη μπύρα της βραδιάς είναι η ελληνική μπύρα Μάμος, η οποία έχει μια μακρά ιστορία από το 1876. Οι παρευρισκόμενοι στη γιορτή, παράλληλα, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την τεράστια συλλογή από μπύρες της Ελλάδας και όλου του κόσμου που φέρουν την υπογραφή BeerUtopia.

Η συλλογή περιλαμβάνει ελληνικές μπύρες μικρών ζυθοποιείων και εμπνευσμένων δημιουργών, μοναδικές συνεργασίες και αποκλειστικότητες, καθώς και περισσότερους από 300 κωδικούς, οι οποίοι ανανεώνονται διαρκώς.

Για λόγους υπεύθυνης κατανάλωσης, στο πλαίσιο του φεστιβάλ, το αλκοόλ δεν θα προσφέρεται σε ανήλικους κάτω των 18 ετών.