Bγήκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ - Μπείτε στην εφαρμογή και δείτε

  • Δευτέρα, 23 Ιούλιος 2018 08:37
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ελλάδα

 

Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 - 2019 και το πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο eetaa.gr.

Η εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ για τα αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ της/του ενδιαφερόμενης/ου και του προσωπικού κωδικού πρόσβασης , τον οποίο γνωρίζει μόνον η ίδια και απαιτείται κάθε φορά που η μητέρα επιθυμεί να κάνει εισαγωγή στο πληροφοριακό σύστημα, προκειμένου να αντλήσει τα προσωπικά της στοιχεία. Παράλληλα και μετά την ολοκλήρωση άντλησης των στοιχείων από την ΑΑΔΕ, οι αιτούντες με τη χρήση του προσωπικού τους κωδικού μπορούν να δουν τα αποτελέσματα και από τους Προσωρινούς πίνακες.

Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στους πίνακες αυτούς δεν εμφανίζονται το ονοματεπώνυμο της αιτούσας και των παιδιών. Αντί αυτών εμφανίζονται οι κωδικοί αριθμοί, που έχουν δοθεί από την ΕΕΤΑΑ. Οι αιτούσες μπορούν να δουν τους κωδικούς αυτών και των παιδιών τους καθώς και την αναλυτική κατάσταση του φακέλου τους, στην ειδική εφαρμογή, που έχει επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ

Αν οι μητέρες έχουν ξεχάσει τον κωδικό πιστοποίησης μπορούν να δουν τα αποτελέσματα με τους κωδικούς TAXISnet και την πιστοποίηση μέσω ΑΑΔΕ.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ ξεκινούν οι ενστάσεις ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα και το ποιοι θα λάβουν σε πρώτη φάση τα πολυπόθητα voucher του «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Μπείτε εδώ στην εφαρμογή για τα προσωρινά αποτελέσματα.