Συνέχεια στα Αικατερίνεια με αφιέρωμα στην Αρλέτα, στον Λουκιανό Κηλαηδόνη και στον Γιώργο Ζωγράφο

Συνεχίζονται την Δευτέρα 23-7-2018, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης, για δεύτερη ημέρα, οι γνωστές πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018, οι οποίες πραγματοποιούνται επί 33 συνεχή χρόνια στην ομώνυμη Συνοικία της Πόλης μας.
Το σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, έχει ως εξής:

20.45  *Προσέλευση Κοινού
21.00  * *Φιλοδοξούμε απόψε με ένα από τα πιο ποιοτικά και αξιόλογα μουσικά σχήματα της Πόλης μας, «Νόστιμον Ήμαρ», να προσφέρουμε μια πανδαισία αρωμάτων, χρωμάτων και επιλεκτικής ποιοτικής μουσικής με τίτλο: «Ακόμα κι αν φύγεις…..». Πρόκειται για ένα μοναδικό αφιέρωμα σε εκείνους που πρόσφατα έφυγαν. Στην Αρλέτα, στον Λουκιανό Κηλαηδόνη και στον Γιώργο Ζωγράφο. 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση έχει ο ιδρυτής και καταξιωμένος δάσκαλος - μουσικός και "ψυχή" του μουσικού σχήματος, κος Μίνως Σωμαράκης, ο οποίος ευγενικά προσφερθείς, μαζί με τους συνεργάτες του, να τιμήσουν εξαιρετικά και φέτος τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018. 

*Κατά την διάρκεια της συναυλίας, όπως έχει καθιερωθεί 33 συνεχή χρόνια, θα επιδοθούν οι έπαινοι στους μαθητές και στις μαθήτριες της Β΄θμιας Εκπ/σης που αρίστευσαν κατά την φετινή σχολική χρονιά 2017-2018 και έλαβαν τελική βαθμολογία πάνω από 18, καθώς επίσης και στα παιδιά που διακρίθηκαν σε διάφορους άλλους τομείς (όπως αθλητισμός, μουσική, κοινωνία, εργασία κ.α.) και που κατοικούν στην Συνοικία Αγίας Αικατερίνης.

Επίσης θα επιδοθούν χρηματικά βραβεία στους 10 πρώτους αριστεύσαντες μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και στους 10 πρώτους αντίστοιχα του Λυκείου, από τον Μεγάλο Ευεργέτη της Συνοικίας μας, κον Κ. Μπαντουβά, στη μνήμη του αρχηγού της Εθνικής Αντίστασης καπετάν Μαν. Μπαντουβά,  όπως έχει καθιερωθεί συνεχώς τα τελευταία 26 χρόνια.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ 8-9μμ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ  ΕΡΓΑ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ  ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΦΕΤΙΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΨΥΓΕΙΟ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ, ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑΣ..