Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου

  • Δευτέρα, 23 Ιούλιος 2018 08:06
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα αναμένεται να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά, πολλαπλασιάζοντας τις χαρούμενες και όμορφες στιγμές με πρόσωπα που αγαπάς ή συμπαθείς. Επιπλέον, μπορεί να χαρείς από την διάκριση ενός παιδιού σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να προκύψει το ενδεχόμενο μιας σημαντικής συμφωνίας που θα σε διευκολύνει οικονομικά και θα αποτελέσει την απαρχή μιας επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ερωτικά
Σε μια περίοδο όπου οι ευκαιρίες διαδέχονται η μία την άλλη, είναι λογικό να έχεις μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων αν είσαι μόνος/η. Αντίθετα, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως… δυσκολευτείς αρκετά να κλείσεις τα μάτια μπροστά στον πειρασμό!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα σε καλεί να διαμορφώσεις τον χώρο σου με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει πιο άνετος και λειτουργικός, αφού αναμένονται… επισκέψεις! Επιπλέον, υποστηρίζει κάθε σχέδιο και προσπάθεια που έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένεια σου κι ίσως χαρείς από μια θετική εξέλιξη στην ζωή ενός οικείου σου. Παράλληλα, φαίνεται να είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσεις ένα περιουσιακό ζήτημα.

Ερωτικά
Η λάμψη σου σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο με το κύρος και τα «στάνταρ» που σου… αρμόζουν κι αν είσαι μόνος/η ίσως αυτή να είναι η ευκαιρία που ζητούσες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως τελικά μπλέξεις σε μια παράλληλη κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα σου συστήνει να «κυκλοφορήσεις» και να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου, είτε διά ζώσης, είτε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αφού μπορείς να επωφεληθείς άμεσα από πρόσωπα που εκτιμούν το έργο και τις προσπάθειες σου και τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν την γνώση τους. Στην περίπτωση όμως που έχεις να κρύψεις κάτι, το πιθανότερο είναι να… μην τα καταφέρεις!

Ερωτικά
Με τον Κρόνο απέναντι σου εκείνο που προέχει είναι το να περιστοιχίζεσαι από αξιόπιστα άτομα, με τα οποία δεν είναι… απαραίτητο να έχεις μια πιο «στενή» σχέση. Αντίθετα κάτι τέτοιο θα μπορούσε τελικά να χαλάσει μια αρμονική φιλία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Είναι πολύ πιθανόν να συζητούν για σένα χωρίς την παρουσία σου, μην ανησυχείς όμως αφού δεν πρόκειται μόνο για… κουτσομπολιά! Φαίνεται πώς κάποιος/α θέλει το καλό σου και προσπαθεί να σε βοηθήσει χωρίς να δώσει «στόχο». Επιπλέον, ο Ήλιος στον Λέοντα ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα πετύχεις μια σημαντική συμφωνία που θα σε βοηθήσει να δεις καλύτερες μέρες.

Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται να προέχουν οι κοινωνικές επαφές κι αν είσαι μόνος/η προσπάθησε να τις αξιοποιήσεις, χωρίς να έχεις στο μυαλό σου κάτι πιο «ιδιαίτερο». Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να κάνεις μια κοινή και «θεαματική» εμφάνιση με το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιο σου δείχνει πρόθυμος να σε διευκολύνει με πολλούς τρόπους και να εξωραΐσει την καθημερινότητα σου, διώχνοντας μακριά έγνοιες και σκοτούρες. Από αυτήν την άποψη ίσως έχεις μια δημιουργική όσο και ευχάριστη μέρα, σκέψου όμως μήπως τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά περισσότερα αν μοιραστείς με άλλους τα σχέδια και τα οράματα σου, αφού σε αυτήν την φάση οι συνεργασίες «σε πάνε» με χίλια!

Ερωτικά
Η μόνη σου δυσκολία για σήμερα είναι ότι δεν θα… προλαβαίνεις να καταχωρείς τις νέες κατακτήσεις σου. Ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεσαι άμεσα για κάποια πιο «στενή» σχέση, σίγουρα μπορείς να κρατήσεις ανοικτή «μια πόρτα για τον χειμώνα»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η ημέρα σου είναι «αφιερωμένη» στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου και την δικτύωση σου σε κάποιους κύκλους που προς το παρόν προάγουν κυρίως την ψυχαγωγία σου αλλά μελλοντικά μπορεί να αποτελέσουν την «μαγιά» για ένα εγχείρημα, που απαιτεί… κεφάλαια! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει έναν καλό φίλο ή φίλη αλλά και να σε ενθαρρύνει να συμμετάσχεις σε μια «πολλά υποσχόμενη» συλλογική προσπάθεια..

Ερωτικά
Η επιθυμία σου να ευχαριστήσεις τους άλλους μπορεί να σε ωθήσει σε παραχωρήσεις ή στο να κάνεις κάποια «αδόκιμα» πράγματα αλλά είναι προτιμότερο να μείνεις στην… θεωρία, αφού στην πράξη το πιθανότερο είναι να μην ικανοποιηθείς από αυτά που θα ζήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η ημέρα σου είναι «αφιερωμένη» στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεων σου και την δικτύωση σου σε κάποιους κύκλους που προς το παρόν προάγουν κυρίως την ψυχαγωγία σου αλλά μελλοντικά μπορεί να αποτελέσουν την «μαγιά» για ένα εγχείρημα, που απαιτεί… κεφάλαια! Επιπλέον, ο Ήλιος στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει έναν καλό φίλο ή φίλη αλλά και να σε ενθαρρύνει να συμμετάσχεις σε μια «πολλά υποσχόμενη» συλλογική προσπάθεια..

Ερωτικά
Η επιθυμία σου να ευχαριστήσεις τους άλλους μπορεί να σε ωθήσει σε παραχωρήσεις ή στο να κάνεις κάποια «αδόκιμα» πράγματα αλλά είναι προτιμότερο να μείνεις στην… θεωρία, αφού στην πράξη το πιθανότερο είναι να μην ικανοποιηθείς από αυτά που θα ζήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο ‘Ήλιος στον Λέοντα σου δίνει επιπλέον «πόντους» σε θέματα καριέρας, συμβάλλοντας σε μια σημαντική επιτυχία. Και είτε αυτή οφείλεται στην αναγνώριση των προσόντων σου, είτε καθαρά στην τύχη, δεν έχεις παρά να την αξιοποιήσεις άμεσα, αποκομίζοντας ενδεχομένως κι ένα σημαντικό οικονομικό όφελος. Ακόμη, η μέρα ευνοεί τις συνεργασίες, ενώ προσφέρεται και για να φροντίσεις την εξωτερική σου εμφάνιση.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα ισχυρό πρόσωπο, που ενδιαφέρεται για σένα, πριν όμως «πεις το ναι», σκέψου μήπως ο διαφαινόμενος «παράδεισος» σου έχει τελικά και κάποια κενά, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα σε καλεί να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή ενδιαφερόντων και τα καλά νέα είναι ότι σήμερα μπορεί να συναντήσεις αρκετά άτομα πρόθυμα να σε βοηθήσουν και να συνεργαστούν μαζί σου σε επαγγελματική βάση. Επιπλέον, ευνοούνται οι επαφές και οι συμφωνίες με άτομα ή φορείς του εξωτερικού, ενώ αν σου γίνει μια πρόταση για ταξίδι, πες το «ναι» χωρίς πολλούς… ενδοιασμούς!

Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιο σου, σε αφήνει ελεύθερο/η να κάνεις όσες γνωριμίες θέλεις, αν όμως αποφασίσεις να δώσεις σε κάποια από αυτές έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα τελικά δεν θα «σου βγει», οπότε καλύτερα να αρκεστείς στα «χαίρω πολύ»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στην δημιουργία ενός θετικού και «συνεργατικού» κλίματος στην δουλειά σου, δίνοντας σου παράλληλα την δυνατότητα να επωφεληθείς και οικονομικά. Ίσως μάλιστα πετύχεις πολλά περισσότερα αν επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία απέναντι σε προτάσεις ή γνώμες άλλων, που τουλάχιστον σε αυτήν την φάση φαίνεται να κρατούν τα «κλειδιά» της προόδου σου.

Ερωτικά
Όταν ο έρωτας συνδυάζεται με τα υλικά οφέλη, μάλλον έχεις το πλεονέκτημα αφού για τους άλλους η διαχείριση τέτοιων καταστάσεων δεν είναι εύκολη κι ας πιστεύουν το αντίθετο. Για σένα όμως είναι κάτι φυσιολογικό, σήμερα μάλιστα μπορεί να έχεις και το… τυχερό σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να κάνεις νέες γνωριμίες και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, αποκτώντας και κάποιες «επαφές» που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες στην περαιτέρω δικτύωση σου σε «μεγάλα σαλόνια». Επιπλέον, ίσως σου γίνει μια εξαιρετική πρόταση συνεργασίας, Παράλληλα, ο Ήλιος στον Λέοντα σε καλεί να προσδώσεις μεγαλύτερη «αρχοντιά» στην εξωτερική σου εμφάνιση, στα μέτρα των δυνατοτήτων σου φυσικά.

Ερωτικά
Με τους άλλους να διάκεινται ευνοϊκά απέναντι σου, είναι σχετικά εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις αλλά και να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο, απλά για «να μην χαλάσετε τις καρδιές σας»! Σε κάθε περίπτωση πάντως, εκείνο που προέχει είναι να περάσεις καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Ο Ήλιος στον Λέοντα σε βοηθά να κάνεις αισθητή την παρουσία σου, αποκομίζοντας ποικίλα οφέλη και είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκμεταλλευτείς μια «υψηλή» γνωριμία σου και να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση στην δουλειά σου ή να δικτυωθείς με πρόσωπα και φορείς που μπορούν να προωθήσουν τα σχέδια σου. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση, αφού μπορεί να σου ανοίξει πολλές «πόρτες».

Ερωτικά
Αν σχεδιάζεις να περάσεις κάποιες όμορφες στιγμές χωρίς «να σε πάρουν μυρωδιά», είναι μάλλον απίθανο να τα καταφέρεις. Δώσε λοιπόν από μόνος σου έναν πιο «κοινωνικό» χαρακτήρα στην σχέση σου, περιορίζοντας την μυστικοπάθεια σου.

Αφηστε καποιο σχολιο