Κι όμως, η Αντζελίνα Τζολί είχε χωρίσει κι άλλο ζευγάρι του Χόλιγουντ

Ο τίτλος της «αντροχωρίστρας» που έδωσαν στην Αντζελίνα Τζολί, για τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον, ήταν κάτι που η διάσημη ηθοποιός, μάλλον το έφερε βαρέως. Αν και στα χρόνια που ακολούθησαν από εκείνον τον χωρισμό, η Τζολί εξηγούσε ότι ερωτεύτηκε τον μετέπειτα σύζυγό της, μετά το διαζύγιο του με την Άνιστον, δεν κατάφερε να γίνει πιστευτή.

Και όπως λέει, ο θυμόσοφος λαός: «Καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα». Και στην Αντζελίνα «βγήκε». Ακόμη και μετά το δικό της διαζύγιο με τον Πιτ, ο τίτλος της «αντροχωρίστρας» μάλλον θα είναι κάτι που θα την «κυνηγάει». Ωστόσο, το άλλοτε άτακτο κορίτσι του Χόλιγουντ είχε θεωρηθεί υπεύθυνο και για έναν ακόμη χωρισμό.

Όταν η Τζολί γνώρισε το δεύτερο σύζυγό της, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος με την επίσης, ηθοποιό Λόρα Ντερν. Όμως, η γνωριμία του με τη νεαρή και πανέμορφη Αντζελίνα ήταν μοιραία. Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι πίσω από την πλάτη της Ντερν, ζώντας τον παράνομο έρωτά τους με όλες τους τις δυνάμεις.

Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, η απατημένη το μαθαίνει τελευταία. Και η Λόρα Ντερν με έκπληξη έμαθε ότι ο σύντροφός της παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα! Η ηθοποιός για πολύ καιρό δεν ήθελε να μιλάει για αυτήν την «προδοσία». Όταν το έκανε, όμως, οι αποκαλύψεις της προκάλεσαν αίσθηση. «Έλειπα από το σπίτι για τα γυρίσματα μίας ταινίας και όταν επέστρεψα, έμαθα ότι εκείνος είχε παντρευτεί» είχε αποκαλύψει, ενώ είχε παραδεχτεί ότι ήταν για εκείνη, «ένας μικρός θάνατος».

Ο γάμος της Αντζελίνα Τζολί και του Μπίλι Μπομπ Θόρτον, όσο καιρό διήρκεσε, ήταν αγαπημένο θέμα των ταμπλόιντ, κυρίως, λόγω των ιδιαίτερων αποκαλύψεων του ζευγαριού, για τους τρόπους που τον κρατούσαν ζωντανό.

Ωστόσο, παρόλο το πάθος τους, το 2003 χώρισαν, λόγω της απροθυμίας του να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά. Τότε, η Τζολί μόλις είχε υιοθετήσει τον Μάντοξ και παρόλο που ο Θόρτον στην αρχή είχε συμφωνήσει, στη συνέχεια μάλλον άλλαξε γνώμη, κυρίως λόγω της αφοσίωσης της συντρόφου του, στο παιδί. Έτσι, ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος και μάλλον τότε στο μυαλό αρκετών θα ήρθε η Λόρα Ντερν και το γνωστό…. «Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο, που τρώγεται κρύο».

newsbeast.gr