Η καρδιά της γυναικείας επιχειρηματικότητας χτυπά στην Πλατεία Ελευθερίας - 10ήμερη έκθεση με πολλές εκδηλώσεις

  • Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2018 08:10
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Με πολλές εκπλήξεις φέτος η καθιερωμένη έκθεση- γιορτή των μελών του αναπτυξιακού συλλόγου γυναικών επιχειρηματιών Κρήτης  , με Κρητικά προϊόντα οικοτεχνίας και χειροτεχνίας, που θα πραγματοποιηθεί από 27 Ιουλίου έως και 5 Αυγούστου. Πρόκειται για τη 18η έκθεση που έγινε θεσμό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φέτος θα σπάσει ρεκόρ συμμετοχών.

Πρόκειται ουσιαστικά για 10 ημέρες γεμάτες με παράλληλες εκδηλώσεις πολιτισμού, γαστρονομίας, μόδας και κρητικών υφαντών . 

Το αναλυτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Εσπερίδες 

Ο Αναπτυξιακός Σύλλογος Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης διοργανώνει Εσπερίδες με θέμα : Εξωστρέφεια μοχλός ανάπτυξης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων. Σπουδαίοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα τιμήσουν το πάνελ των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν 25 Ιουλίου 5,30 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου και 26 Ιουλίου 6 μ.μ. στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Άγ. Νικόλαο. 
Οι εσπερίδες, πραγματοποιούνται στα πλαίσια της ετήσιας έκθεσης -θεσμό του Συλλόγου, για τα Κρητικά προϊόντα Οικοτεχνίας και Χειροτεχνίας, στις 27.07 - 05.08, στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο. Θα τιμηθούν 10 γυναίκες επιχειρηματίες, μέλη του συλλόγου, για την καλή πρακτική και εξέλιξη στην δουλειά τους. Είσοδος ελεύθερη