Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 18 Ιουλίου

  • Τετάρτη, 18 Ιούλιος 2018 07:45
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Σελήνη Τρίγωνο με Ανάδρομο Άρη και κυνηγάμε, διεκδικούμε και αγωνιζόμαστε για αυτό που αγαπάμε και για αυτό που έχει ανάγκη η ψυχή μας!  Ευκαιρία να διορθώσουν τα λάθη του παρελθόντος θα έχουν τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η φαντασία, η λογική, αλλά και οι ψευδαισθήσεις σου, αγαπητέ Κριέ, θα είναι πολύ έντονες και η άποψή σου για τη ζωή θα είναι ξεκάθαρη. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου γιατί έχεις πολλές δυνατότητες και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Αν λειτουργήσεις θετικά, θα αισθανθείς ασφάλεια και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα να καθυστερήσει τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι αρκετά καλές, ενώ θα δεχτείς και ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μην πάρεις αποφάσεις αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις πολλές οικονομικές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μην χαλαρώσεις και οργανώσου περισσότερο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο νέος τρόπος δράσης σου θα δημιουργήσει μεγάλες αντιθέσεις, σε ό,τι αφορά τα τρέχοντα γεγονότα. Χαλάρωσε και μην πιέσεις τον χρόνο. Οι καταστάσεις εξελίσσονται με αργούς ρυθμούς για το ζώδιό σου, αλλά η σταθερότητα και η συνέπειά σου θα οδηγήσουν σε καλύτερο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο. Η επιτυχία δεν αργεί πλέον. Η φαντασία, η λογική αλλά και οι ψευδαισθήσεις σου θα είναι πολύ έντονες και η άποψή σου για τη ζωή θα είναι ξεκάθαρη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με τη συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς, γιατί αυτό θα είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Για σχέδια ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η περίοδος σε ευνοεί. Στα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό θα είναι πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ίσως αυτή την εποχή να αντιμετωπίσεις γεγονότα, αγαπητέ Δίδυμε, που θα σε βγάλουν λίγο έξω από τη ρουτίνα σου και θα σε αποδιοργανώσουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή και να μάθεις από τα λάθη και τα πάθη σου. Σε καμία περίπτωση μην κρίνεις πρόσωπα και καταστάσεις επιπόλαια. Ακόμη και το δίκιο σου, φρόντισε να το διεκδικείς με υπομονή και διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου για να μην στενοχωρήσεις τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάνε τις πρέπουσες κινήσεις ώστε να κερδίσεις το χαμένο έδαφος στον επαγγελματικό σου τομέα. Τα οικονομικά σου φρόντισε να τα ισορροπήσεις, παρ’ όλα τα πολλά έξοδα. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για το ζώδιό σου και ό,τι σκέφτεσαι θα μπορεί να πραγματοποιηθεί και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Ξεκίνα λύνοντας υποθέσεις του παρελθόντος, για να μπορέσεις να προχωρήσεις ανενόχλητος στα μελλοντικά σχέδιά σου. Μην δώσεις πολλή σημασία σε μικρά προβλήματα. Είναι σίγουρο ότι μπορείς να τα χειριστείς όλα, αν μείνεις προσηλωμένος σε όσα θέλεις να πετύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί μπορεί να κάνεις επαγγελματικές κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Προτάσεις – Αλλαγές – Μετακινήσεις ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Απόφυγε τα έξοδα και κάνε έναν προγραμματισμό για τις επόμενες μέρες.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η ανασφάλεια που θα νιώσεις σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα σε κάνει να επανεξετάσεις αρκετές καταστάσεις, αλλά και πρόσωπα στα οποία είχες δείξει εμπιστοσύνη στο παρελθόν και μάλλον δεν την άξιζαν. Καλό θα είναι να αρχίσεις να κρατάς μια επιφύλαξη και να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα, γιατί είναι πιθανό να πέσεις θύμα των περιστάσεων. Μην υποτιμάς το μυαλό σου που μπορεί να σε οδηγήσει στα σωστά συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να επηρεάσει και τα αισθηματικά σου. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να καταστρώσεις καινούργια σχέδια. Οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Σήμερα είναι μια πολύ θετική μέρα για το ζώδιό σου που κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις σε διάφορα ζητήματα που είχες σχεδόν ξεγραμμένα. Θα μπορέσεις λοιπόν να ξεκολλήσεις από τη στασιμότητα και να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία την πορεία σου. Η δυναμική σου προσωπικότητα παίρνει τα πάνω της και δεν θα μπορεί κανείς να σε σταματήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περνάς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να υλοποιήσεις αυτά που ήθελες εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μια πολύ ευχάριστη μέρα θα είναι η σημερινή για το ζώδιό σου και ίσως και η αρχή μιας περιόδου, όπου όλα θα σου πηγαίνουν καλύτερα απ’ όσο περιμένεις. Μην χάσεις χρόνο και μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη τη συγκυρία. Τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα και μην αφήσεις κανένα να μπει στον δρόμο σου. Όλα θα πάνε πολύ καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όποιες κινήσεις θέλεις να κάνεις στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να τις κάνεις άμεσα. Ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές θα πρέπει να γίνουν, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά, απόφυγε οποιαδήποτε επένδυση, γιατί μπορεί να παραπλανηθείς και δεν είναι περίοδος για λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, κάποια πράγματα θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην δώσεις πολλή σημασία και μην αφήσεις τα νεύρα σου να κάνουν κουμάντο στις αποφάσεις σου. Η αλήθεια είναι ότι ο θυμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύ λανθασμένους δρόμους. Τώρα μπορείς να επιτύχεις σημαντικούς στόχους και να διαμορφώσεις κατάλληλα το κλίμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη. Οι οικονομικές εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα που μέρα με τη μέρα θα βελτιώνεται η κατάσταση, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Φαίνεται ότι οι ιδέες σου, αγαπητέ Τοξότη, αυτό το διάστημα θα γίνονται πιο εύκολα αποδεκτές από το περιβάλλον σου και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς, καθώς τα οφέλη από τις δραστηριότητές σου θα είναι αρκετά. Θα πρέπει όμως να προσέξεις, γιατί υπάρχει κίνδυνος απωλειών από την έντονη αισιοδοξία – απόρροια της πιθανής μεγάλης ρευστότητας που θα έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις θα πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Οικονομικά, η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη του παρελθόντος, καθώς και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μία ανάπαυλα από τις πολλές σκέψεις θα βοηθούσε, αγαπητέ Αιγόκερε, ώστε να τις βάλεις σε τάξη! Ήδη έχεις καταλάβει ότι ασχολείσαι με πολλά και έτσι καταναλώνεις παραπάνω ενέργεια από όση απαιτείται για την περίσταση… Μην παίρνεις τα πάντα στα σοβαρά, γιατί έτσι δεν μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνον είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετή κούραση προβλέπεται λόγω των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων. Κάνε έναν προγραμματισμό. Σε οικονομικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Δεν έχεις να φοβηθείς κανέναν, αγαπητέ Υδροχόε, γιατί είσαι πολύ καλά προετοιμασμένος σε όλα τα επίπεδα! Έχεις πολλές και καλές ιδέες, και ακόμα και αν είναι υπεραισιόδοξες, ξέρεις ότι έχουν μία βάση και καλά κάνεις. Τι κι αν μπεις σε βαθιά νερά – εσύ ξέρεις κολύμπι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αυτή η περίοδος θα ξεκινήσει με συζητήσεις και σχέδια, αλλά θα γίνεις και πιο επικοινωνιακός. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για ενίσχυση ή τακτοποίηση των οικονομικών σου ευνοούνται.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Μέρα με χαμηλότερους τόνους όπου χρειάζεται, αλλά με αρκετά υψηλούς όπου επιβάλλεται. Έτσι λοιπόν τα γεγονότα προβλέπονται γρήγορα και δυναμικά για το ζώδιό σου. Σταδιακά θα αφήσεις πίσω τον εγωισμό ή τις δικές σου ανάγκες και θα αρχίσεις να αφουγκράζεσαι τους άλλους, ίσως με μία πιο ελαφριά προσέγγιση. Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να δώσεις λύσεις με καλές προεκτάσεις – ίσως λίγο πιο φανταχτερές αλλά πάνω από όλα ικανοποιητικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις εγωιστικά κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα του παρελθόντος.

Πηγή: oroskopos.gr