Αυτά είναι τα 3 προκαταρκτικά που θα αλλάξουν την ερωτική σου ζωή

Δεν θα ασχοληθούμε με τα κλασικά προκαταρκτικά σε αυτό το άρθρο. Θα αναφερθούμε σε εκείνα που ξεκινούν πολύ πριν βρεθείτε στο κρεβάτι. Αυτά είναι τα τρία μυστικά που πρέπει να ακολουθείς για να αποκτήσουν οι συνευρέσεις με τον σύντροφό σου περισσότερο πάθος και ανυπομονησία.

Τυχαίες περιπτύξεις
Τα επικίνδυνα” γεμάτα ανδρεναλίνη δημόσια αγγίγματα σε ακατάλληλα μέρη όπου δεν μπορείτε να κάνετε σεξ είναι μια διαδικασία που εξιτάρει και τη γυναίκα και τον άντρα. Για παράδειγμα μπορείτε να πάτε σινεμά και να τον αγγίξεις σε σημεία που του αρέσουν και αυτός το ίδιο. Δεν ποεριγράφουμε κάτι υπερβολικό καθώς δε θέλουμε να σας πιάσουν στα πράσα! Μπορείς για παράδειγμα στο club που θα διασκεδάζετε να του δώσεις ένα ζουμερό φιλί όλο υποσχέσεις και μετά να αποτραβηχτείς. Τα καλύτερα προκαταρκτικά ξεκινούν εκτός σπιτιού.

Καθίστε στον καναπέ και φιληθείτε για ώρα!
Υπάρχει ένα προκαταρκτικό που μένει αξεπέραστο. Είναι ο μαραθώνιος φιλιών η αλλιώς kissathons! Δε διαφέρει καθόλου από τις πρώτες συναντήσεις σου με το άλλο φύλο κάπου εκεί στο Λύκειο. Οι ερωτικές συναντήσεις στον καναπέ απαλλάσσουν και τους δύο από την πίεση πως πρέπει να βγάλετε τα ρούχα σας και να προχωρήσετε στο σεξ. Και οι άντρες απολαμβάνουν αυτό το foreplay. Μπορείς απόψε να τον καλέσεις σπίτι σου και να του προτείνεις να κάτσετε στον καναπέ και να μη σταματήσετε να φιλιέστε μέχρι η διάθεσή σας να φτάσει στο πικ!

Άναψέ τον χωρίς να τον αγγίξεις
Οι επιστήμονες αναφέρουν πως το μεγαλύτερο σεξουαλικό όργανο του σώματος είναι ο εγκέφαλός μας. Αν καταλάβεις αυτή του τη δύναμη θα το εκμεταλλευτείς σωστά. Χρησιμοποίησε λέξεις και πράξεις που θα τον κάνουν να χρησιμοποιεί πολύ τη φαντασία του. Στείλε του μηνύματα μέσα στην ημέρα, πες του τι θες να κάνετε το βράδυ, στείλε του μια φωτογραφία σου όχι απαραίτητα σέξι. Αν μπορείς να τον κάνεις να σε σκέφτεται και να έρχεται σε διάθεση αυτό είναι το καλύτερο προκαταρκτικό.

queen.gr