Βραβείο για τις σημαντικές δράσεις προς το περιβάλλον για τα Cactus Hotels!

  • Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018 15:54
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη


Σε μια ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η τελετή απονομής των Environmental Awards. Για δεύτερη χρονιά τα Cactus Hotels απέσπασαν ένα ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο στην κατηγορία Sustainable Leisure & Tourism – Πράσινη Ηγεσία – Αειφόρος Ανάπτυξη για όλες τις περιβαλλοντικές τους δράσεις τη χρονιά 2018.

Απονεμήθηκαν τιμητικά βραβεία καθώς και πολλά χρυσά βραβεία σε επιχειρήσεις διαφορετικών κλάδων, σε μεγάλες, μεσαίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις το οποίο καταδεικνύει ότι η συνεισφορά και η συμβολή μας στην προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι θέμα μεγέθους της επιχείρησης αλλά παιδείας και συνείδησης των εκπροσώπων τους.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευμένους, συνοδοιπόρους στην δέσμευση μας στον περιβαλλοντικό στόχο.

Σχετικά με τα Cactus Hotels
Τα Cactus Hotels είναι μια οικογένεια ξενοδοχείων τα οποία βρίσκονται στην βόρεια μεριά του νησιού της Κρήτης, στη Σταλίδα. Συνδυάζουν την θέα του Κρητικού πελάγους με την θέα του βουνού. Τα Cactus Hotels αποτελούν τον ιδανικό προορισμό διακοπών για κάθε είδους διακοπές, με πληθώρα επιλογών διαμονής, ακόμα και για τον πιο απαιτητικό πελάτη. Το μοναδικό περιβάλλον τους απελευθερώνει από την ρουτίνα και δημιουργεί αξέχαστες αναμνήσεις.