Πρεμιέρα στο δημοτικό κινηματογράφο Βηθλεέμ με "Καζαντζάκη" - Όλες οι ταινίες που θα προβληθούν

Με την ταινία “Καζαντζάκης” του Κρητικού σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή θα ανοίξει η αυλαία των προβολών στο δημοτικό σινεμά Βηθλέεμ σήμερα  Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ.

Η ταινία θα προβάλλεται μεχρι και την Τετάρτη 18 Ιουλίου.

Σκηνοθεσία | Direction: Γιάννης Σμαραγδής, σενάριο | Screenplay: Γιάννης Σμαραγδής, ηθοποιοί | Cast: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρίνα Καλογήρου, Θοδωρής Αθερίδης, Στάθης Ψάλτης, Ζέτα Δούκα, Αλέξανδρος Κολλάτος, Αργύρης Ξάφης, Μαρία Σκουλά.

Η πραγματική ιστορία του μεγαλύτερου Ελληνα συγγραφέα του 20ού αιώνα Νίκου Καζαντζάκη  στηρίζεται πάνω στο έργο του Αναφορά στον Γκρέκο. Είναι μια υπαρξιακή αναζήτηση του συγγραφέα ο οποίος ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο διεκδικεί βιωματικά να κατανοήσει τον Χριστό, τον Βούδα, για να καταλήξει, μέσω του Οδυσσέα, στην Κρητική Ματιά: «Η ζωή είναι ανήφορος και πρέπει να τον ανέβουμε με αξιοπρέπεια και ανδρεία».

Οι προβολές του θερινού κινηματογράφου θα    ολοκληρωθούν το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου   και θα  γίνονται καθημερινά (εκτός Κυριακής).

Είσοδος: 3 ευρώ.

Ώρες έναρξης: Ιούλιος – Αύγουστος 9:30 το βράδυ, Σεπτέμβριος 9 το βράδυ.

Όλες οι ταινίες προβάλλονται με ελληνικούς υπότιτλους, όπου η ομιλούσα γλώσσα δεν είναι η ελληνική.

Καλλιτεχνικός διευθυντής είναι ο  Γιώργος Αντωνάκης, προγραμματισμός – επιλογή ταινιών: Νίνα Βελιγράδη, υπεύθυνος δημοτικού κινηματογράφου: Μιχάλης Γαλανάκης, υπεύθυνοι προβολής: Δημήτρης Καρπούζης, Γιώργος Σταράκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΔΩ