Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 16 Ιουλίου

  • Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018 08:05
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας. Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις…

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αν και οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να δρομολογήσεις αλλαγές είτε στο οικογενειακό, είτε στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, το πιθανότερο είναι να τις αρνηθείς, φοβούμενος/η ότι η νέα κατάσταση θα είναι χειρότερη από την παλιά. Φαίνεται όμως ότι οι αντιστάσεις σου δεν είναι ικανές να «κοντράρουν» το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, οπότε μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστείς με την ανατροπή!

Ερωτικά
Ενώ εσύ στοχεύεις σε έναν σχετικά «κλειστό» τύπο σχέσης, που θα σου δώσει την δυνατότητα να φροντίσεις τον άνθρωπό σου, η ζωή σου φέρνει ακριβώς το αντίθετο κι εδώ θα φανεί το πόσο ανοικτός/η είσαι στο απρόβλεπτο ή το «ασύμβατο»!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού καλείσαι να αναδείξεις την διαφορετικότητά σου, καλό είναι όμως να κινηθείς σε μια δημιουργική κατεύθυνση κι όχι να αρκεστείς σε «απομιμήσεις» συμπεριφορών, που θεωρείς ότι είναι «πιασάρικες». Η αλήθεια του καθενός είναι διαφορετική αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να αξιοποιήσεις μια πνευματική «πρόκληση», μαθαίνοντας περισσότερα για ένα γνωστικό αντικείμενο που δεν είναι «της σειράς».

Ερωτικά
Ο Άρης στον Σκορπιό να δοκιμάζει την αντοχή και την υπομονή σου, φέρνοντας σε ενώπιον καταστάσεων που προς το παρόν δείχνουν αδιέξοδες. Αν όμως σου τεθεί το δίλημμα «take it or live it», διάλεξε το πρώτο, αφού τελικά υπάρχουν προοπτικές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό ενδέχεται να αλλάξει άρδην το σκηνικό στα οικονομικά σου κι αν βρίσκεσαι σε μάλλον δύσκολη θέση, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Αν όμως θεωρείς κάτι εξασφαλισμένο, ίσως εκπλαγείς δυσάρεστα από την πορεία που θα πάρουν τα πράγματα. Επιπλέον, σε περίπτωση που προβείς σε κάποια αγορά, θα σου «βγει» μόνον αν επιλέξεις κάτι σπάνιο η «εξεζητημένο».

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα αυξάνει την γοητεία σου αλλά φαίνεται ότι στην παρούσα φάση δεν ελκύεις άτομα που σου ταιριάζουν πραγματικά, ενώ επιπλέον «κρύβουν» προβλήματα που αναπόφευκτα θα «φορτωθείς» εσύ. Κράτα λοιπόν μικρό καλάθι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πιο «ειδικό» κοινό. Αντίθετα, αν κινηθείς συμβατικά μπορεί να συναντήσεις απροσδόκητες αντιδράσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού ενδέχεται να δημιουργήσει ένα ρήγμα σε μια επαγγελματική συνεργασία σου, την ίδια στιγμή όμως θα σε φέρει κοντά σε μια νέα, που μέχρι πρόσφατα φάνταζε απίθανη.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να δοκιμαστείς από μια κρίση, με αφορμή μάλιστα ένα «ασήμαντο» περιστατικό. Αν πάλι ψάχνεις για κάτι νέο, μπορείς να το βρεις αλλά να θυμάσαι ότι αν πας να «δέσεις» τον άνθρωπό σου, τότε τον έχασες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μια ξαφνική μεταβολή μπορεί να ταράξει την εργασιακή σου ηρεμία, εκτός βέβαια κι αν αποφασίσεις να αιφνιδιάσεις εσύ, κάνοντας μια κίνηση που κανείς δεν περιμένει. Γενικότερα, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού δείχνει ικανό να ανατρέψει το εργασιακό σου καθεστώς κι αν μεν ψάχνεις για κάτι νέο, θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αλλάξεις δραστικά τη διατροφή σου.

Ερωτικά
Ο «άνεμος ελευθερίας» που πνέει και στην προσωπική σου ζωή, ενδέχεται να σε προβληματίσει στην περίπτωση που ο/η σύντροφος σου θελήσει να κινηθεί πιο ανεξάρτητα. Αν όμως προσπαθήσεις να του επιβληθείς, θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η αυστηρά εγκεφαλική σου προσέγγιση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να λειτουργήσει ως «κεραυνός εν αιθρία», οδηγώντας τα πράγματα σε μια έντονη αντιπαράθεση ή ακόμη και ρήξη με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Αντίθετα όμως αν βρεθείς ενώπιον μιας αναταραχής, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό θα σου βρει τον τρόπο να επαναφέρεις την τάξη, κερδίζοντας τα εύσημα για την στάση σου.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο έναν τύπο σχέσης που ανεξάρτητα με το πόσο «κολλητή» είναι βασίζεται πρωτίστως στην αμοιβαία ελευθερία δράσης. Αντίθετα, κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση μιας σχέσης με «κλασικές» δεσμεύσεις, θα αποτύχει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μάλλον έφτασε η στιγμή για να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που θα συμβάλλουν στην συνολική πρόοδό σου, ακόμη κι αν υπάρξουν έντονες «ενστάσεις», κυρίως από άτομα που σε θεωρούν δεδομένο/η. Στο κάτω-κάτω δεν μπορεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι! Ωστόσο, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε προβληματίσει στην δουλειά σου, όπου ενδέχεται να βρεθείς ενώπιον μιας «ανεξήγητης» συμπεριφοράς ενός δικού σου ανθρώπου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «νομιμοποιημένη», ίσως αντιμετωπίσεις μια μικρή «επανάσταση», που αν δεν θέλεις να έχει ακραίες συνέπειες θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις συναινετικά, όσο παράλογες κι αν σου φαίνονται κάποιες απαιτήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να αναδείξει τα ιδιαίτερα ταλέντα σου αλλά και να σε ωθήσει στην ενασχόληση με οτιδήποτε πρωτοποριακό. Πρόσεξε όμως μήπως στην καθημερινότητά σου, προσπαθώντας να «εκμαιεύσεις αλήθειες», φερθείς τελικά με προκλητικό ή ακατάλληλο τρόπο, κλονίζοντας την εμπιστοσύνη ανθρώπων που σε έχουν περιβάλλει πολλές φορές με την δική τους.

Ερωτικά
Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι τελικά δεν έλκεις άτομα που επιδοκιμάζουν ανοικτά τις επιλογές σου, όπως θα ήταν το φυσιολογικό αλλά πολύ περισσότερο εκείνα που σε «κοντράρουν», θεωρώντας ότι αν πετύχεις το κατόρθωμα σου θα είναι πιο… μεγάλο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα είναι μάλλον απρόσμενες και σου δίνουν να καταλάβεις ότι όσο «τέλεια» κι αν έχεις καταστρώσει τα σχέδιά σου, ο Ουρανός έχει τον τρόπο να στα ανατρέψει. Ουσιαστικά, «από αλλού το περιμένεις κι από αλλού σου έρχεται», είτε πρόκειται για κάποιο είδος παροχής, είτε για ένα έξοδο, που δεν ήταν στο πρόγραμμα. Γενικά να φοβάσαι τα «σίγουρα»!

Ερωτικά
Το σύμπαν ευνοεί τους ερωτικούς ή σεξουαλικούς πειραματισμούς και μπορείς να αναζητήσεις το διαφορετικό είτε με τον/την σύντροφό σου, είτε αλλού! Σε κάθε περίπτωση όμως το θέμα είναι να υπάρχει κοινή συναίνεση και όχι επιβολή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε καλεί να είσαι έτοιμος/η, ώστε να αξιοποιήσεις άμεσα τις αλλαγές που δρομολογούνται, είτε στις προσωπικές σου επιδιώξεις, είτε σε μια συνεργασία. Αν μάλιστα τις προκαλέσεις κιόλας, ακόμα καλύτερα, αφού θα έχεις και τον έλεγχο της κατάστασης. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να κινηθείς με τα δικά σου μέτρα, ώστε να κάνεις τη διαφορά.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να την «τινάξεις στον αέρα», όχι απαραίτητα επειδή κάτι συνέβη αλλά γιατί «ήρθε το πλήρωμα του χρόνου». Σκέψου όμως, μήπως μπορείς απλά να την ανανεώσεις χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο Ουρανός σου βάζει δύσκολα, αφού δεν προσαρμόζεσαι εύκολα στις αλλαγές που… δεν προκαλείς εσύ! Και στην συγκεκριμένη περίπτωση πολλά και ανατρεπτικά μπορεί να συμβούν στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου επιπλέον ίσως γίνεις μάρτυρας κάποιων έντονων «αναταράξεων». Αν όμως ψάχνεις για δουλειά, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, έστω κι αν βρεθείς σε μια θέση που ποτέ δεν φανταζόσουν.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σου δίνει το ΟΚ για να πιστέψεις ότι κάτι καλό έρχεται, στην πραγματικότητα όμως αν ενδώσεις σε μια σχέση «κινδυνεύεις» να περιπέσεις σε μια μάλλον «ανάλαφρη» κατάσταση, που σίγουρα δεν θα σε αφήσει ικανοποιημένο/η νοητικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
Το σύμπαν δείχνει πρόθυμο να σε φέρει σε επαφή με ένα άτομο ή μια ομάδα, που η διαφορετικότητά τους ενδέχεται να προκαλεί, κάτι όμως που δεν είναι πρόβλημα, με δεδομένη την ικανότητά σου να επικοινωνείς με κάθε είδος ανθρώπου. Εκείνο ίσως που καλείσαι να παρακάμψεις είναι κάποιες ακραίες αντιλήψεις ή πρακτικές, στις οποίες μπορεί να σε «εξωθήσει» το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό.

Ερωτικά
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις το κατά πόσον είσαι πραγματικά σε θέση να λειτουργήσεις έξω από «κλισέ» και συμβάσεις. Η ανοχή σου σε οτιδήποτε είναι περίπου δεδομένη, μένει να αποδειχθεί όμως ότι δεν μένεις μόνον στην θεωρία