Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 15 Ιουλίου

  • Κυριακή, 15 Ιούλιος 2018 08:58
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Μια Κυριακή ήρεμη και γαλήνια σήμερα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου να εδραιώνει αισθηματικές, αλλά και οικονομικές υποθέσειςγια Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Είναι πολύ φυσικό, αγαπητέ Κριέ, μετά από ένα μεγάλο διάστημα απραξίας να δυσκολεύεσαι να ακολουθήσεις τους τόσο γρήγορους ρυθμούς που προέκυψαν πρόσφατα. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα καταλάβεις πως η πίεση που δέχεσαι θα φέρει βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η αισιοδοξία σου θα είναι πολύ μεγάλη και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άσε τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια και θα δεις τι έχει να γίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις προτεραιότητες που έχεις, για να μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, ώστε να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό περιλαμβάνει ικανοποιήσεις για το ζώδιό σου, που μέχρι πρόσφατα σου ήταν άγνωστες. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση, μέσα από μία κατάσταση πλήρους αναδιοργάνωσης. Τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να συζητήσεις πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ό,τι αφορά συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λανθασμένες. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις οικονομικές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Γενικά
Οι χαμένες ισορροπίες αποκαθίστανται πλήρως, αγαπητέ Δίδυμε, και οι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες παίρνουν πιο θετική μορφή. Μην αφήνεις κανέναν να σε ταλαιπωρεί – βάλε όρια και τάξη σε συναισθήματα και επιθυμίες με βάση τη λογική, και έχεις πολλά να κερδίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από τα αισθηματικά σου και τον σύντροφό σου. Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια και προβλήματα του παρελθόντος που δεν περίμενες. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Τα άστρα φέρνουν δώρα στο ζώδιό σου που θα σου δώσουν μεγάλη ικανοποίηση. Η αισιοδοξία θα επανέλθει μετά από καιρό και θα δεχτείς αναγνώριση σε κοινωνικό επίπεδο. Ο δρόμος της επιτυχίας κρύβει αρκετές ακόμα παγίδες που με καλή διάθεση θα αποφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου με αρνητικό μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα υπάρξουν μερικά προβλήματα με τους συνεργάτες σου. Θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Οικονομικά, η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη του παρελθόντος, αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μία τυχαία συνάντηση, αγαπητέ Λέων, με συγγενικό πρόσωπο φίλου από το παρελθόν θα σου αποκαλύψει στοιχεία που σου ήταν άγνωστα. Η έκπληξή σου θα είναι μεγάλη και θα είναι δύσκολο να κρύψεις την αμηχανία σου. Απόφυγε κάθε σχολιασμό για όσα θα ακούσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Όποιες κινήσεις κάνεις, φρόντισε πρώτα να τις έχεις μελετήσει πολύ καλά. Οικονομικές συναλλαγές σήμερα μπορείς να κάνεις. Σε οικονομικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, μην απαντήσεις πριν σκεφτείς καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι εντάσεις παίρνουν τέλος σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και θα βρεθεί τρόπος συνεννόησης μέσα στην οικογένεια. Μην συνεχίσεις να προσπαθείς περισσότερο από το φυσιολογικό εις βάρος της προσωπικής σου ζωής, γιατί είναι πιθανόν να βρεθείς προ εκπλήξεων. Αν δείξεις την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση, θα αποφύγεις κάθε κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες, αλλά και στο πώς κινείσαι απέναντι στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες μεταξύ σας. Φρόντισε να μην φτάσεις στα άκρα τις καταστάσεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά θα χρειαστεί να δώσεις ακόμη πιο πολλά για να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει προηγουμένως να έχεις κάνει σωστό προγραμματισμό. Στα οικονομικά, δείξε προσοχή ιδιαίτερα σε ανοίγματα που θέλεις να κάνεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η αποκάλυψη, αγαπητέ Ζυγέ, των προσωπικών σου δεδομένων θα σοκάρει προσωρινά κάποιο άτομο που προσπαθεί να μπει στη ζωή σου. Μην απογοητευτείς για κάτι που άλλωστε δεν μπορούσες να αποφύγεις. Χαλάρωσε και δώσ’ του τον απαραίτητο χρόνο να επεξεργαστεί τα δεδομένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα προβληματιστείς αρκετά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων χωρίς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις οδηγούνται πλέον σε οριστική λύση, αγαπητέ Σκορπιέ, με αργά αλλά σταθερά βήματα. Μην φοβηθείς να δράσεις δυναμικά, αλλά προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε κρατούν μακριά από την επιτυχία. Όλα μπορείς να τα καταφέρεις αν απαλλαγείς από το περιττό βάρος που κουβαλάς επάνω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφό σου. Έλα πιο κοντά του, πες του ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει και να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει να δώσεις μεγάλο αγώνα για να μπορέσεις να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Κράτα χαμηλούς τόνους, ώστε να δώσεις στους συνεργάτες σου να καταλάβουν. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ένα άτομο μεγάλου κύρους θα εντυπωσιαστεί από τις ικανότητές σου, αγαπητέ Τοξότη, και θα σε οδηγήσει σε μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον σου. Από το θάρρος, τον δυναμισμό, τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που θα δείξεις θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Μην φοβηθείς να απελευθερώσεις τον εαυτό σου στον δρόμο για την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, είτε υπάρχει μόνιμη σχέση, είτε όχι, μπορεί να εισβάλουν στη ζωή σου καινούργιοι έρωτες που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να πάνε χαμένες. Συνεργασίες αλλά και συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η οικογένειά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, επιτέλους καταφέρνει να συνεννοηθεί σε ζητήματα που εκκρεμούν και να δώσει λύσεις. Μην πιέσεις τα πράγματα, αλλά κράτα ουδέτερη στάση μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όλα μπορούν να δρομολογηθούν με καλή πρόθεση και θετικό τρόπο σκέψης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην το καθυστερήσεις, ώστε να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς στα επαγγελματικά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που ίσως έχουν γίνει στο παρελθόν. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα με θέματα νόμου. Μπορείς να κλείσεις και οικονομικές συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Μία σειρά συμπτώσεων προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Χαλάρωσε και δέξου τα πράγματα όπως είναι. Δεν είναι δυνατόν όλα να γίνονται πάντα με τον τρόπο που έχεις σχεδιάσει και να έχεις τον πλήρη έλεγχο. Η αυτοσυγκράτηση και η θετική σου πρόθεση θα βοηθήσουν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα πιο κοντά στον σύντροφό σου, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να βελτιώνονται. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικά θέματα στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα ριχτείς στη δουλειά για να τελειώσεις με κάποια επαγγελματικά θέματα που ήθελες εδώ και καιρό. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Θα πρέπει να κάνεις έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Είναι προτιμότερο να διατηρήσεις με ασφάλεια τα κεκτημένα σου, παρά να ρισκάρεις, ειδικά τώρα που οι πλανήτες δεν ευνοούν ιδιαίτερα το ζώδιό σου για νέους τρόπους δράσης. Μείνε σταθερά στον δρόμο σου και κάνε υπομονή. Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στους Διδύμους, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, καθώς και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Αυτή την περίοδο πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις καλύτερα.

Πηγή: oroskopos.gr