Γιατί οι σταρ φοράνε πάντα τακούνια ένα νούμερο μεγαλύτερο;

Μπορεί με την πρώτη ματιά να μην είναι ορατό, ωστόσο το «μέγα» μυστικό των...
σταρ είναι ενδιαφέρον και ομολογουμένως, «άξιο» να σχολιαστεί.

Αν προσέξει κανείς τα ψηλοτάκουνα παπούτσια που φοράνε οι σταρ στα κόκκινα χαλιά, λοιπόν, θα δει ότι τα παπούτσια τους είναι ένα νούμερο μεγαλύτερα.

Συγκεκριμένα, διάσημες, όπως η Κρίστιαν Στιούαρτ, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Νταϊάνα Κρούγκερ, προτιμούν να φορούν ένα νούμερο μεγαλύτερο τα ψηλοτάκουνα τους, ακόμη κι αν αυτό φαίνεται αντιαισθητικό, παρά να υποφέρουν πάνω σε ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι παπούτσια που δεν έχουν ξαναφορέσει.

Έτσι, ουσιαστικά με το ένα νούμερο πάνω, οι διάσημες θα γλιτώσουν τα πόδια τους από τον... ιδρώτα, το πρήξιμο και τις φουσκάλες.

Και μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό, μιας και οι περισσότερες φορούν πάντα ψηλοτάκουνα διάσημων σχεδιαστών (και άρα καλής ποιότητας), αλλά γνωρίζεις πολύ καλά πως μία μεγάλη νύχτα με αρκετό περπάτημα στα ψηλοτάκουνα σου, δεν είναι και το πιο βολικό.

Άλλωστε, φορώντας ένα μεγαλύτερο μέγεθος στα παπούτσια, έχεις ακόμη το πλεονέκτημα να αποφύγεις τις πληγές, μιας και έτσι δεν προκαλείται τριβή ανάμεσα στο υλικό και το δέρμα σου.

Μερικά ακόμη τεχνάσματα για να μην σε προδώσουν τα παπούτσια σου:

Μαξιλάρι σιλικόνης
Τα μαξιλαράκια σιλικόνης κάνουν το πόδι να μη γλιστρά (και άρα να μην βγαίνει από τη θέση του, όσο άβολο κι αν είναι). Εκτός αυτού, το μαξιλαράκι σιλικόνης δεν σφίγγει, δεν πιέζει και δεν παρεμποδίζει την κυκλοφορία του αίματος.

Ταινία διπλής όψεως
Ακόμη ένα «εργαλείο» που βοηθά το παπούτσι να παραμείνει στη θέση του, ειδικά αν αυτό είναι ένα νούμερο μεγαλύτερο.

Αφηστε καποιο σχολιο