Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 11 Ιουλίου

  • Τετάρτη, 11 Ιούλιος 2018 07:45
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Ετοιμαστείτε! Ο Έρωτας  αύριο θα φέρει εκπλήξεις, θετικές αλλαγές, ξαφνικά χαρμόσυνα νέα και κεραυνοβόλα συναισθήματα σε Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου! Καλά να περάσετε λοιπόν!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Μην αποφεύγεις την πραγματικότητα, ειδικά τώρα που οι πλανήτες ευνοούν το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά το ξεκαθάρισμα υποθέσεων. Ανάλαβε τις ευθύνες σου και μην μετατοπίζεις το πρόβλημα, για να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση από την οποία θα δυσκολευτείς να ξεφύγεις αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, απόφυγε σήμερα την επικριτική στάση απέναντι στον σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό και τον έντονο ερωτισμό σου, ειδάλλως θα έχεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα δημιουργηθούν προβλήματα με συνεργάτες σου πάνω σε θέματα που δεν περίμενες. Κράτα την ψυχραιμία σου και μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις που μπορούν να σε οδηγήσουν σε λάθη. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Πριν απαντήσεις, σκέψου καλά κατά πόσο σε συμφέρουν. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις μπορείς να τις τακτοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Είναι πολύ πιθανόν να σου ζητηθούν ευθύνες για κάτι στο οποίο δεν συμμετείχες. Μην χάσεις την ψυχραιμία σου και φρόντισε να εξηγήσεις με απόλυτη σαφήνεια κάθε πιθανή παράμετρο. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος για το ζώδιό σου, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και υπομονή εκ μέρους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετό τρέξιμο και άγχος προβλέπεται στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά και θα αρχίσουν σιγά σιγά να υλοποιούνται σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Μην εγκαταλείψεις, αγαπητέ Δίδυμε, την προσπάθεια, τώρα που έχεις ήδη διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. Η κούραση είναι ιδιαίτερη, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι για πάντα έτσι. Σύντομα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Προς το παρόν συγκεντρώσου στους στόχους σου και η επιτυχία δεν θα αργήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, αλλά θα πρέπει να τα καταλάβει και ο σύντροφός σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό θα είναι να τα ξεχάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο αισθηματικά (σε ευνοεί η Αφροδίτη στο ζώδιό σου), ώστε να κάνεις μια νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, θα έχεις αρκετό φόρτο εργασίας και το άγχος θα σε κυριεύει. Θα καταφέρεις όμως να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην αγχώνεσαι – απλώς βάλε ένα πρόγραμμα και όλα θα πάνε καλά. Θα πρέπει να δεις με λίγη σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια γραφειοκρατικά θέματα. Μην συνεχίσεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Τον τελευταίο καιρό οι εξελίξεις είναι μεγάλες, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Ευτυχώς η αναδόμηση που πραγματοποιείται στο κοινωνικό σκηνικό δεν σε αφορά σε προσωπικό επίπεδο. Απόφυγε να πάρεις θέση σε ζητήματα που αφορούν φίλους σου, για να μην βρεθείς σε κατάσταση που θα απαιτεί να επιλέξεις στρατόπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα, γιατί με τις πολλές σου δραστηριότητες θα αμελήσεις κάποια βασικά ζητήματα στον αισθηματικό τομέα. Για να αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφό σου, δώσε του να καταλάβει μερικά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις ήδη στο μυαλό σου. Έχεις μεγάλη διορατικότητα και θα φτάσεις στην επαγγελματική επιτυχία πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Καλύτερα να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Νέες ιδέες παρουσιάζονται επί τάπητος τώρα, αγαπητέ Λέων, και θα χρειαστεί προσεκτική εξέταση για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Μην αφήσεις τον χρόνο να πάει χαμένος – αντιθέτως, φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, ώστε να έχεις πρόοδο στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλειστείς στον εαυτό σου και να μην διστάσεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου έχεις πάντα υπευθυνότητα και θέλεις όλα να γίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν χρειάζεται να εκνευριστείς αυτή την περίοδο που θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις. Στα οικονομικά, τα έξοδα και οι υποχρεώσεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Καλύτερα όμως να ηρεμήσεις γιατί έρχονται καλύτερες μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Περίγυρος και φίλοι δείχνουν αρνητική διάθεση απέναντί σου, αγαπητέ Παρθένε. Μην τους κατηγορείς και προσπάθησε να μπεις στη δική τους θέση, για να δεις τα λάθη που σου χρεώνουν. Αργότερα θα καταφέρεις πιο πολλά, με ηρεμία και καλή συζήτηση που θα επαναφέρει τις χαμένες ισορροπίες με τα αγαπημένα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να κάνεις καινούργιες γνωριμίες αλλά και να λύσεις προβλήματα στην υπάρχουσα σχέση σου. Μπορείς να εμπιστευτείς τον σύντροφό σου που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολύ άγχος προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Φρόντισε να κάνεις έναν προγραμματισμό. Στα οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες και θα εκνευριστείς αρκετά. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές ή έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο καλός σου χαρακτήρας, αγαπητέ Ζυγέ, θα γίνει αφορμή να κερδίσεις την εκτίμηση και την υποστήριξη ενός ατόμου με τεράστια επιρροή σε όλα τα επίπεδα, που θα σε στηρίξει με άμεσο και καθοριστικό τρόπο. Προσπάθησε να αναλάβεις τις ευθύνες που θα σου ανατεθούν, για να μπορέσεις από εκεί και πέρα να κερδίσεις το παιχνίδι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Θα πρέπει όμως να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στα επαγγελματικά σου θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια που θέλεις να προωθήσεις και καθυστερούν. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, γιατί στο μέλλον θα σου φέρουν προβλήματα. Τα οικονομικά σου θα φροντίσεις να τα ισορροπήσεις, αν και πάλι κάτι θα γίνει και τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία που σε κούρασε και σε οδήγησε σε ψυχική εξαθλίωση είναι πλέον καιρός, αγαπητέ Σκορπιέ, να ανέβεις προς την επιτυχία. Τα βήματα θα είναι αργά αλλά σταθερά και οι κινήσεις σου απαιτείται να είναι μετρημένες και ώριμες. Μην υπερβάλλεις και μην βιάζεσαι να κατακτήσεις τα πάντα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στον σύντροφό σου. Έχεις έναν συνεχή εκνευρισμό και μια επικριτική στάση απέναντί του. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Μην αγχώνεσαι και μην τα βλέπεις όλα αρνητικά. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως με ό,τι καταπιάνεσαι τα βγάζεις πέρα πολύ καλά. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν και ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι χαμένες ισορροπίες επανέρχονται, αγαπητέ Τοξότη, και είναι πολύ πιθανό να μπορέσεις να αποκαταστήσεις όλες τις βλάβες που προκλήθηκαν, χωρίς να μείνει ίχνος. Η διάθεσή σου θα βελτιωθεί σταδιακά και αυτό θα βοηθήσει την καθημερινότητά σου που θα εξελιχθεί πολύ πιο ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μην συζητήσεις σήμερα με τον σύντροφό σου για το παρελθόν. Θα κουραστείς ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτα. Μπορείτε να πάτε μαζί ένα ταξίδι – το έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα δεχτείς προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Στα οικονομικά σου, τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην τρομάξεις τους γύρω σου με πράγματα που δεν έχουν τόσο μεγάλη βαρύτητα. Η αποκατάσταση της ψυχολογίας σου θα αργήσει να ολοκληρωθεί – μέχρι τότε, απόφυγε περιγραφές καταστροφής που άλλωστε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από τη σχέση σου. Καλύτερα να πεις τώρα ό,τι θέλεις στον σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις, θα πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Έχεις μπει σε πολύ καλούς ρυθμούς και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Τα νέα καταφτάνουν και θα χάσεις τη βολή σου προσωρινά. Φυσικά, πολύ σύντομα θα διαπιστώσεις πως οι αλλαγές ευνοούν το μέλλον σου, αλλά μέχρι τότε φρόντισε να μην τα κάνεις όλα μπάχαλο με την ανυπομονησία που χαρακτηρίζει το ζώδιό σου. Ψυχραιμία, θετική σκέψη και προσπάθεια συνεννόησης θα βοηθήσουν στο αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες και με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από τη συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, και επειδή τα πράγματα είναι στάσιμα, θα εκνευριστείς αρκετά. Φρόντισε να κινηθείς με ψυχραιμία, να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα καταφέρεις αυτά που θέλεις. Οικονομικά, από σήμερα μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Κάποιο άτομο του παρελθόντος, αγαπητέ Ιχθύ, έχει μετανιώσει για τον τρόπο που φέρθηκε και προσπαθεί να επανορθώσει. Βάλε καλύτερα τα όριά σου αυτή τη φορά, για να μην βρεθείς πάλι στην ίδια δυσάρεστη θέση και μάλιστα πολύ σύντομα. Οι άνθρωποι ίσως μπορούν να βελτιώνονται λίγο, αλλά μην περιμένεις θαύματα

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ίσως θελήσεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα ή ακόμη και να βάλεις τέλος σε μια σχέση που σε κουράζει αλλά και δεν σου προσφέρει τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, τώρα που η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις αρκετές υποχρεώσεις και πολλή δουλειά. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, αλλά καλό θα είναι να σκεφτείς καλά πριν απαντήσεις. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα. Επίσης απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Πηγή: oroskopos.gr