Έχουν γενέθλια και γιορτάζουν με μουσική, γίγαντες και ξυλοπόδαρους και εκπτώσεις στο Talos Plaza

Το Talos Plaza θα μετατρέψει ξανά τη  στιγμή σε εμπειρία, σήμερα Τετάρτη 11 Ιουλίου στις 5.30 το απόγευμα. Μέσα από μια μοναδική γιορτή γενεθλίων  στην οποία είστε όλοι καλεσμένοι, υπενθυμίζει σε όλους τους Κρητικούς και μη τη δυναμική παρουσία του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου στην Κρήτη.

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου   τα καταστήματα που δραστηριοποιούνται εντός του γνωστού εμπορικού κέντρου θα προσφέρουν στους καταναλωτές την ευκαιρία να απολαύσουν τα ποιοτικά και ξεχωριστά προϊόντα  τους με γενναία έκπτωση!

Πρόγραμμα γενεθλίων

Ρυθμός, με ελληνική και ξένη μουσική από τον dj Στέλιο Βασιλειάδη.

Μagic και Bubble show, από τα «Παιδιά της Γης»: “Μια μαγική  παράσταση γεμάτη σαπουνόφουσκες! Ελάτε να μεταφερθούμε στο χώρο της μαγείας με οδηγό τη  φαντασία κι ύστερα να πετάξουμε στον κόσμο της σαπουνόφουσκας, ο οποίος σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστος…!

Όριο ηλικίας σ’ αυτήν  την παράσταση…. δεν υπάρχει!”

Οι Γίγαντες του Talos πάνω σε ξυλοπόδαρα!

Το θέατρο Όμμα Στούντιο συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα γενέθλια του Talos Plaza και παρουσιάζει ένα χάπενινγκ με 2 ξυλοποδαράδες, τον Αντώνη Διαμαντή και τη  Μυρτώ Παπαδοπούλου, με θέμα τον Μύθο του Τάλω παράλληλα με αναφορά στην ιστορία του Talos Plaza.

Ένα οπτικοακουστικό θέαμα με σκοπό  το κοινό να  γνωρίσει καλύτερα την ιστορία του χώρου, αλλά και τον υπέροχο μύθο του Τάλω, του πρώτου ρομπότ της αρχαιότητας.

Zumba Fitness  master class και Strong by show: Μια μοναδική εμπειρία χορευτικού θεάματος από τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους.

Η βραδιά θα κλείσει με μια μαγευτική επίδειξη βεγγαλικών από την εταιρεία   Art Fireworks.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει η Αγάπη Πεχινάκη.

Αφηστε καποιο σχολιο