Βράβευση της ακτής του Mythos Palace Resort & Spa με «Γαλάζια Σημαία»

  • Δευτέρα, 9 Ιούλιος 2018 15:48
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ταξίδια


H ακτή του Μythos Palace Resort & Spa στoν Καβρό Αποκορώνου βραβεύτηκε για 8η συνεχή χρονιά με τη διάκριση της «Γαλάζιας Σημαίας», μια πιστοποίηση που αποδίδεται σε οργανωμένες ακτές που πληρούν αυστηρά κριτήρια καθαριότητας, οργάνωσης, υποδομών και ασφάλειας. 
Η τελετή απονομής του βραβείου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 στις 11.00 παρουσία της διεύθυνσης του ξενοδοχείου και εκπροσώπων του Δήμου Αποκορώνου. 
Η «Γαλάζια Σημαία», σύμβολο ποιότητας αλλά και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της ομάδας του Mythos Palace Resort & Spa, ανεμίζει και φέτος στην ακτή του ξενοδοχείου, πιστοποιώντας ότι οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαμβάνουν πεντακάθαρα νερά, εύκολη πρόσβαση, υψηλού επιπέδου υποδομές, ναυαγοσωστικά μέσα, ενώ επίσης έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις περιβαλλοντικές δράσεις  που διοργανώνουμε. 
Το Mythos Palace Resort And Spa είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο 5 αστέρων στην Γεωργιούπολη Χανίων. Το ξενοδοχείο βρίσκεται περίπου 20 λεπτά με τα πόδια από Λίμνη Κουρνά και απέχει 3 χλμ. από το κέντρο της πόλης.