6 πράγματα που κάνουν τα αγόρια νομίζοντας ότι θα σε κερδίσουν

6 συνήθειες που μπορεί να έχει κάποιος και να σε απωθεί. Συμπεριφορές των αγοριών που εκείνοι νομίζουν ότι έτσι γίνονται κουλ αλλά τα κορίτσια διαφωνούν και ψήφισαν τις χειρότερες συμπεριφορές των αγοριών στην ψηφιακή πλατφόρμα Reddit.

Κάνουν θέμα το ότι έχουν χρήματα Σε περίπτωση που έχει λεφτά το κάνει ολόκληρο ζήτημα. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έναν άνθρωπο που προσπαθεί να μιλάει για την περιουσία του ανά 5 λεπτά. Αν έχεις τόσα χρήματα, φέρσου αναλόγως. Μεγάλο #dislike στους τσιγκούνηδες.

Το άρωμα της Αγάπης Κολώνια παντού. Μυρίζει με το που μπει στο κτίριο. Εντάξει είπαμε να μην μυρίζει άσχημα, αλλά ας μην προχωράμε και σε ακρότητες.

Αγενής με το προσωπικό που τον εξυπηρετεί Έχετε πάει σε εστιατόριο και κάνει σαν τρελός με τους σερβιτόρους για να σε εντυπωσιάσει. Φανταζόμαστε πως τελικά σε έχασε.

Βαρύτονος Ίσως το πιο αστείο. Βάζει τα δυνατά του να πετύχει το κατάλληλο βάθος και βάρος στις φωνητικές του χορδές. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να γίνονται η creepy εκδοχή.του Barry White. Φαντάσου πόσο άσχημα ακούγεται αυτό το πράγμα κατά τη διάρκεια του σεξ.

Aπρόσμενη γύμνια Ε, άμα στείλει στο άσχετο dick pic, υπάρχει πρόβλημα.

Corny – cheesy ατάκες Φράσεις όπως «Θα σε κάνω βασίλισσα» και άλλα τέτοια πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου Γης.

marieclaire.gr