Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 7 Ιουλίου

  • Σάββατο, 7 Ιούλιος 2018 07:44
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Αυτό το διήμερο τα άστρα υπόσχονται συναίσθημα, αγαπησιάρικη διάθεση, τρυφερότητα και ρομαντισμό, ιδίως για Ταύρους, Σκορπιούς,  Παρθένους, Ιχθύες, Καρκίνους και Αιγόκερους του 1ου και του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η θέση των πλανητών χαρίζει στο ζώδιό σου ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις στόχους που επιθυμείς, όμως η αρνητική σου στάση και ένας μικρός σνομπισμός που σε διακρίνει δεν σου επιτρέπουν να επωφεληθείς αρκετά. Προσπάθησε να παραμείνεις στον δρόμο που έχεις επιλέξει και συγκράτησε το αρνητικό κομμάτι του εαυτού σου μακριά από ανθρώπους που νοιάζονται για την εξέλιξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα, ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ και ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μην φορτιστείς και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Μια ευχάριστη πρόταση προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε γεμίσει χαρά. Δυστυχώς δεν θα έχει διάρκεια, γι’ αυτό συγκρατήσου και μην ενθουσιαστείς υπερβολικά. Θα χρειαστείς μεγάλες αντοχές για να πετύχεις την ανατροπή σε αυτό που αναμένεται. Τίποτα όμως δεν είναι απόλυτο και η θετική σου στάση θα βοηθήσει αρκετά τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, θα προσπαθήσεις να αποκαταστήσεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς επαγγελματικά και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Μην αναβάλεις συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, περιόρισε τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και μετά θα έχεις πρόβλημα. Σε συζητήσεις που θα κάνεις για οικονομικά θέματα, σκέψου καλά πριν μιλήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η τεράστια ανάγκη σου να νιώθεις ελεύθερος συχνά παρερμηνεύεται από τον περίγυρό σου. Συγκράτησε τον ατίθασο χαρακτήρα του ζωδίου σου και μην γίνεσαι προσβλητικός και απότομος, ειδικά όταν δεν είναι ανάγκη. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη και χρήσιμη, αρκεί να εκδηλώνεται σε λογικά πλαίσια. Τίποτα δεν θα σε δεσμεύσει αν πραγματικά δεν το επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στον αισθηματικό σου τομέα, θα τις δώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δεν θα μείνεις για πολύ έτσι, γιατί με τον ερωτισμό που έχεις αυτή την περίοδο, σίγουρα έρχεται η γνωριμία που περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία. Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, ώστε να μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, ειδάλλως θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Παρασκηνιακές συζητήσεις και λόγια που θα σε πικράνουν θα φτάσουν σύντομα στα αυτιά σου, αγαπητέ Καρκίνε. Συγκράτησε τον θυμό και την απογοήτευσή σου και μην είσαι τόσο εύπιστος, ούτως ώστε να μπορέσεις να δεις την πραγματικότητα της κατάστασης. Μην σχολιάσεις τίποτα και σε κανέναν, διότι θα εκτεθείς και τα λόγια σου θα έχουν βαρύτητα που θα απασχολήσει για καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, πλησίασε περισσότερο τον σύντροφό σου και πες αυτά που νιώθεις, ώστε να νιώσεις καλύτερα κι εσύ. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άρχισε να κοιτάζεις δίπλα σου και σίγουρα θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η αισιοδοξία που έχεις τις τελευταίες ημέρες έχει εντυπωσιάσει τους γύρω σου, αγαπητέ Λέοντα, και αρχίζει να τους ανησυχεί. Φρόντισε να βεβαιωθείς για την πραγματικότητα των καταστάσεων και μην ονειροπολείς. Η ζωή είναι πιο σκληρή και λιγότερο ευχάριστη συνήθως. Παρ’ όλα αυτά απόλαυσε με μέτρο τα καλά που έρχονται, όσο ακόμα δεν έχεις πολύ φορτωμένο πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορεί να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Μία υπερβολή στην εκδήλωση των συναισθημάτων κάποιου ατόμου προς το πρόσωπό σου θα σε αγχώσει και θα σε γεμίσει αισθήματα ευθύνης, αγαπητέ Παρθένε. Κάνε μια ήρεμη συζήτηση ώστε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να θέσεις τα όριά σου. Το κλίμα είναι δυνατόν να αλλάξει, αρκεί να είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα πεις. Μην καθυστερήσεις, γιατί θα έρθεις σε πολύ δύσκολη θέση αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί τα αισθηματικά σου να πάρουν μία τροπή που δεν περίμενες. Για να αποφύγεις τις άσχημες εξελίξεις, καλό θα είναι να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να κατανοήσεις τι είναι αυτό που θέλει και ζητάει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και βελτιώνονται. Σήμερα θα πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στις συνεργασίες που θα κάνεις και στις συμφωνίες που θα κλείσεις. Στα οικονομικά, θα πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις να καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα ή να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μία καλή ευκαιρία που δεν την περιμένεις έρχεται για το ζώδιό σου αυτή τη στιγμή, με αποτέλεσμα να αργήσεις να τη δεις και ίσως αυτό δυσκολέψει την αξιοποίησή της. Κράτα τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά και μην προτρέχεις. Θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, ο ερωτισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη. Μίλα με το ταίρι σου, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και έκφρασε τα παράπονα που ενδεχομένως έχεις, ανοιχτά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τις αποφάσεις που θα πάρεις. Συμφωνίες, συνεργασίες αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, καλύτερα να τα αφήσεις για αργότερα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να κάνεις έναν προγραμματισμό γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Καταστάσεις που σε μπερδεύουν και σε εμποδίζουν να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου υφίστασαι αυτό τον καιρό, αγαπητέ Σκορπιέ. Προσπάθησε να κρατήσεις το αρχικό σου πρόγραμμα και να μην απογοητευτείς. Τα μικροπροβλήματα θα είναι προσωρινά και θα ξεπεραστούν πολύ σύντομα, μην αφήνοντας επιπτώσεις. Φρόντισε να είσαι εγκρατής και παρατηρητικός. Μόνος σου θα δώσεις τις λύσεις και μάλιστα με έξυπνο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να νιώσεις πιο ήρεμα. Μερικές φορές νιώθει ότι η συμπεριφορά σου το απομακρύνει. Άλλαξε στάση και γίνε πιο ρομαντικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις που θα πάρεις ή στις καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Διλήμματα και απρόβλεπτες καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο τώρα για το ζώδιό σου και σε καλούν να ανταποκριθείς, πράγμα που σε κουράζει απίστευτα. Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και το καλύτερο για σένα και σε άφησε πολύ κουρασμένο και εξουθενωμένο. Σκέψου ότι αυτή η δύσκολη φάση θα τελειώσει σύντομα και οργανώσου για να μπορέσεις να την αποχαιρετήσεις το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να κάνεις κινήσεις για μια νέα σχέση. Θα εκπέμπεις έναν ερωτισμό που θα έχει ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός σου τομέας θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα όσα σχετίζονται με τον νόμο. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Μέσα στην απαισιοδοξία των τελευταίων ημερών, κάτι θα έρθει να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και να τονώσει τη διάθεσή σου, αγαπητέ Αιγόκερε. Οι πληροφορίες που θα πάρεις για ένα θέμα που σε έχει απασχολήσει σε βάθος στο παρελθόν θα σου δώσουν προοπτικές για τη θετική εξέλιξή του. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα γιατί όλα θα διαδραματιστούν ξαφνικά και σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν παρερμηνευτεί πολλά πράγματα σε σχέση με τη συμπεριφορά σου απέναντι στον σύντροφό σου. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που θέλεις για να σε ικανοποιούν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ένα θέμα σε έχει δυσκολέψει πολύ τελευταία, αγαπητέ Υδροχόε, και έχει αποσπάσει την προσοχή σου από σημαντικούς τομείς της ζωής σου που μένουν πίσω ακάλυπτοι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ακούς παράπονα και γκρίνιες χωρίς να φταις και να κουράζεσαι ακόμα πιο πολύ. Χρησιμοποίησε το μυαλό σου για να βρεις τρόπους που θα πείσουν για ό,τι πραγματικά συμβαίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα νιώσεις λίγο απομονωμένος και αρκετά προβληματισμένος με το ταίρι σου. Μίλα μαζί του ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις με θέματα νόμου.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Η περίοδος δεν ευνοεί το ζώδιό σου για θεαματικές αλλαγές, ούτε για γρήγορα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε να έχεις υπομονή και σταθερότητα στο πρόγραμμά σου και προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα. Το αύριο θα δικαιώσει τη συνετή σου στάση. Η εξυπνάδα και η δημιουργικότητά σου θα αναγνωριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες στον επαγγελματικό τομέα και γίνεις πιο ρομαντικός και τρυφερός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός γιατί θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς έτσι ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Πηγή: oroskopos.gr