Η Anne Hathaway άλλαξε τα μαλλιά της για τη νέα της ταινία

Anne Hathaway ξέρει να κρατάει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την προσωπική της ζωή. Αυτός είναι και ο λόγος που α) δεν μας απασχολεί συχνά με το street style ή τις beauty επιλογές-αλλαγές της και β) όταν τολμά τέτοιες αλλαγές, γίνεται δικαιολογημένα θέμα. Κάπως έτσι, σήμερα είδαμε την Anne- που είχε μια ζωή σχεδόν σκούρα καστανά μαλλιά- με χάλκινες σχεδόν κόκκινες ανταύγειες, τρέξαμε να δούμε τι της συμβαίνει.

Η 35χρονη ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της με τη νέα απόχρωση και μήκος στα μαλλιά της, στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας της για το Netflix, The Last Thing He Wanted, τη Δευτέρα στο San Juan στο Πουέρτο Ρίκο και ο φακός των παπαράτσι ήταν εκεί για να αποτυπώσει το νέο της hairlook.

 

Και σε αυτό το σημείο, όπως συμβαίνει κλασικά σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις γυρισμάτων, πριν συγχαρούμε την Anne για αυτή την αλλαγή, θα πρέπει να σε ενημερώσω πως οι πιθανότητες να είναι περούκα κυμαίνονται κάπου στο 50%, αν και οι πιο σκούρες ρίζες της μας παραπέμπουν μάλλον σε αληθινό makeover των μαλλιών της.

 

Πηγή: ladylike