Εύκολα tips εάν μαύρισες και σε ενοχλούν οι γραμμές του μπικίνι

  • Πέμπτη, 5 Ιούλιος 2018 17:21
  • Συντακτική Ομάδα
  • Σώμα

Είσαι επιμελής (σχεδόν σχολαστική) και βάζεις αντηλιακό κάθε μισή ώρα. Τα κατάφερες και μαύρισες χωρίς να καείς, όμως οι γραμμές του μπικίνι είναι εκεί και σε ενοχλούν…

Όλες ξέρουμε ότι η σωστή ηλιοθεραπεία, είναι εκείνη που πρώτα καταφέρνουμε να μην καούμε και δεύτερον να μαυρίσουμε χωρίς εκείνες τις γραμμές του μπικίνι που μένουν λευκές στο σώμα μας κι ό,τι ρούχο κι αν βάλουμε φαίνονται.

Τι μπορείς να κάνεις για να απαλλαγείς γρήγορα απ’ αυτές; Μην ανησυχείς, γιατί αυτά τα εύκολα tips εάν μαύρισες και σε ενοχλούν οι γραμμές του μπικίνι, θα σε σώσουν.

 

Scrub
Κάνε ένα απαλό scrub στο ντους, προκειμένου να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα. Εάν έχεις καεί περίμενε λίγες μέρες, γιατί το scrub στο σώμα δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο όταν πονάς ακόμη από το έγκαυμα.

Χυμός από λεμόνι
Ο χυμός λεμονιού είναι ιδανικός για φυσική απολέπιση και δεν απαιτεί κανένα ιδιαίτερο τρίψιμο. Απλά πρόσθεσε μία κουταλιά μέλι και άφησε το μείγμα πάνω από τις λευκές γραμμές για περίπου 25 λεπτά.

Φέτες από αγγούρι
Υπάρχει λόγος που βλέπεις φέτες από αγγούρια στα μάτια των ανθρώπων κι αυτός είναι ότι είναι υψηλά σε περιεκτικότητα σε νερό και βιταμίνη C. Βάλε λίγες φέτες αγγουριού στα σημεία με τις γραμμές του μπικίνι και άφησε τες εκεί για περίπου 20 λεπτά.

Πατάτα
Οι πατάτες περιέχουν αρκετό νερό, έτσι μπορούν να θεραπεύσουν ακόμη και τα εγκαύματα απ’ τον ήλιο. Για τις λευκές γραμμές όμως, μπορείς να κόψεις μια πατάτα σε λεπτές φέτες και να τις αφήσεις στο σώμα σου για 15 λεπτά.

 

Πηγή: ipop.gr