Αποχώρηση με δάκρυα στο Survivor 2 και αλλαγές στο παιχνίδι

O Πάνος ήταν αυτός που ήταν χαμηλότερα στην κατάταξη από τους Μαχητές και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το Survivor 2.

Στον αγώνα Επάθλου που προηγήθηκε κέρδισε η Μελίνα στις γυναίκες και ο Νικόλας στους άντρες . Η Μελίνα επέλεξε την Κατερίνα για να μοιραστεί το έπαθλο, ενώ ο Νικόλας αρνήθηκε να διαλέξει έναν από τους δύο συμπαίκτες του έτσι παραχώρησε τη θέση του στη Βιργινία.

Τα τρία κορίτσια έκαναν water sports και απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα. Λίγο αργότερα ακολούθησε ένα έντονο συγκινησιακά Συμβούλιο,όπου ο Ηλίας και ο Πάνος δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Οι Μαχητές, υποψήφιοι προς αποχώρηση, δεν άντεξαν την πίεση και «λύγισαν» την ώρα που μιλούσαν. Ο Ηλίας Γκότσης και ο Πάνος Θεοδώρου έκλαψαν την ώρα του απολογισμού…

Γνωρίζοντας ότι η παρέα τους δεν θα είναι η ίδια μετά από το Συμβούλιο, πρώτα ο Ηλίας Γκότσης και στη συνέχεια ο Πάνος Θεοδώρου έβαλαν τα κλάματα την ώρα που μιλούσαν με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στο Συμβούλιο ο Σάκης Τανιμανίδης τους ανακοίνωσε ότι τώρα που είναι έξι παίκτες το παιχνίδι γίνεται απόλυτα ατομικό και έτσι όλοι θα παίζουν εναντίων όλων.

Κατά συνέπεια ένας θα κερδίζει Ασυλία και ένας θα βγαίνει από την κάλπη στα επόμενα δύο Συμβούλια που απομένουν μέχρι την τελική φάση.

Μετά από αυτή την αποχώρηση, όλοι θα παίζουν με όλους, άντρες και γυναίκες. Επιπλέον, ο Σάκης Τανιμανίδης αποκάλυψε ότι από την επόμενη ασυλία θα υπάρχουν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση και όχι τρεις.

newsbeast.gr

Αφηστε καποιο σχολιο