Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 4 Ιουλίου

  • Τετάρτη, 4 Ιούλιος 2018 07:54
  • Συντακτική Ομάδα
  • Ευ Ζην

Άσχημα τα νέα για τους Παρορμητικούς του 1ου δεκαημέρου και ιδίως των πρώτων ημερών… Από αύριο ο Χείρωνας στον Κριό γυρνά Ανάδρομος και ετοιμάζει δυσάρεστες εμπειρίες, πληγές, αρνητικές σε βάθος σκέψεις αλλά φέρνει και θεραπεία ή επίγνωση του δυσάρεστου παρελθόντος!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Φαίνεται ότι στην οικογένεια σου υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρεις και ήρθε η ώρα να μάθεις. Επιπλέον στην δουλειά σου καλό είναι να είσαι υποψιασμένος/η αλλά και έτοιμος/η να υπερασπίσεις την θέση σου από υπονομευτικές πρακτικές. Και με τον Πλούτωνα να δεσπόζει στις εξελίξεις, ίσως τελικά εκμεταλλευτείς την γνωριμία σου με ένα ισχυρό πρόσωπο αλλά αυτό μπορεί να συνδυαστεί με κάποιες δεσμεύσεις που δεν συνάδουν με τις αρχές σου.
Ερωτικά
Μπορείς να ικανοποιηθείς συναισθηματικά αλλά και υλικά από τον «δικό σου» άνθρωπο. Αν όμως στοχεύεις σε μια νέα κατάσταση, θα έπρεπε να το σκεφτείς… δύο φορές, αφού μπορεί να οδηγηθείς σε ένα πάθος που δεν θα μπορείς να ελέγξεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Τόσο η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, όσο και ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να αναστατώσουν την καθημερινότητά σου, βάζοντας σε συχνά να ματαιοπονείς για υποθέσεις άλλων, που τη μια στιγμή θέλουν κάτι και την άλλη το αντίθετό του! Ρίξε λοιπόν το βάρος στην δημιουργική σου έκφραση και τις πνευματικές ή καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, φροντίζοντας παράλληλα να αποστασιοποιηθείς από κακίες και υπονομευτικές πρακτικές.
Ερωτικά
Αν το κλίμα εξακολουθεί να είναι κάπως «βαρύ», να θυμάσαι ότι δεν βοηθά πουθενά το να εμμένεις σε κάτι που τελείωσε. Χαλάρωσε λοιπόν, περιμένοντας το νέο ξεκίνημά σου, που δεν θα αργήσει να έρθει, ίσως μάλιστα να «ψήνεται» ήδη!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Με την συνδρομή της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο ίσως συνειδητοποιήσεις ότι ένα οικονομικό θέμα είναι τελικά πολύ πιο σύνθετο, αφού εμπλέκονται κάποια «μεγάλα» συμφέροντα. Κι αν τύχει να βρεθείς σε αδιέξοδο καλό είναι να μην επιμείνεις, ούτε βέβαια να υποκύψεις σε κάποιον εκβιασμό. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να επιμεληθείς θεμάτων που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, ξεκινώντας από την… γυμναστική!.
Ερωτικά
Ο Κρόνος μπορεί να βρει πολλούς τρόπους για να σου «κόψει» την χαρά, εσύ όμως χειρίσου σωστά τα προσωπικά σου, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που αποτελούν τις «κόκκινες γραμμές» σου και δεν διατίθεσαι -ούτε πρέπει- να παραβιάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο στην ζωή σου, αποφεύγοντας να «γαντζωθείς» από πρόσωπα ή καταστάσεις, που… δεν σε αφορούν πια! Παράλληλα όμως ευνοεί την διερεύνηση των κρυφών πτυχών μιας υπόθεσης ή γενικότερα την ενασχόληση σου με μυστήρια αινίγματα κλπ. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό ίσως «γεννήσει» κάποιες αμφιβολίες ή δημιουργήσει παρεξηγήσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναδεικνύει την γοητεία και την λάμψη σου αλλά να μην ξεχνάς ότι το ζωηρό φως έλκει πολλά «πλάσματα της νύχτας»! Αν ψάχνεις λοιπόν για μια νέα σχέση απαλλαγμένη από εμμονές και χειραγωγήσεις είναι δύσκολο να την πετύχεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση ή την ανακίνηση ενός περιουσιακού θέματος Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σου επισημαίνει ότι κάποιες καταστάσεις στην δουλειά σου μπορεί να είναι κατασκευασμένες ή «στημένες», οπότε καλό είναι να έχεις τον νου σου. Επιπλέον, ίσως να ταλαιπωρηθείς από βλάβες ή ζημιές στον τεχνικό σου εξοπλισμό.
Ερωτικά
Μια εκμυστήρευση θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι παιχνίδια έχουν παιχτεί πίσω από την πλάτη σου κι ίσως καταλήξεις σε κάποια πικρά συμπεράσματα.
Παράλληλα όμως θα έχεις την ευκαιρία να έχεις με τον άνθρωπο σου μια «εκ βαθέων» συζήτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να δράσει καταλυτικά στις σχέσεις και τις φιλίες σου κι αν τύχει να στενοχωρηθείς από αυτά που θα δεις ή θα μάθεις, μπορείς μεν να συγχωρέσεις τον/την «ένοχο» αλλά από την άλλη πλευρά είναι φανερό ότι δεν μπορείς να έχεις πια την ίδια σχέση μαζί του/της. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να «αμυνθείς» απέναντι στις απαιτήσεις ενός γνωστού ή συγγενή σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μια νέα γνωριμία θα σου βάλει… ιδέες, μην αναλάβεις όμως καμία δέσμευση αν πρώτα δεν «τσεκάρεις» το πού και πώς κινείται. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως περάσει μια μικρή κρίση εξ αιτίας της παρέμβασης ενός τρίτου προσώπου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό αδιέξοδο ίσως σε εξωθήσει σε μια «τελεσίδικη» απόφαση που θα έπρεπε να έχεις πάρει από καιρό. Παράλληλα, στην καθημερινότητά σου ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ένα τεχνικό πρόβλημα που θα σε «καθηλώσει», μπορεί όμως να μάθεις και κάτι που θα σε πικράνει. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να μην βιαστείς να ξοδευτείς για κάτι, που σύντομα θα αποδειχθεί ότι ήταν αχρείαστο.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση καλείσαι να κάνεις ένα «ξεκαθάρισμα» με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πολύ περισσότερο αν διαπιστώσεις ότι τα πράγματα στην σχέση σας έχουν «ξεφύγει» και ουσιαστικά τελείς υπό… εποπτεία χωρίς την άδειά σου φυσικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν αρκετά έκτακτα περιστατικά. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε μια ταλαιπωρία στις επαφές και τις μετακινήσεις σου ή να σου φέρει μια μάλλον δυσάρεστη είδηση. Στον αντίποδα έχεις να ωφεληθείς πολλά από πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες (διάβασμα, έρευνα κλπ).
Ερωτικά
Φαίνεται να μην μπορείς να καταλήξεις στο τι ακριβώς είναι αυτό που ζητάς με αποτέλεσμα να παλινδρομείς σε πρόσωπα και καταστάσεις. Μέσα σε όλα πάντως, μπορεί να σου προκύψει και μια συναρπαστική περιπέτεια «δίχως αύριο»!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το ενδιαφέρον σου για ένα οικονομικό ζήτημα θα πρέπει απαραιτήτως να συνδυαστεί και με την βούλησή σου να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια φαινομενικά συμφέρουσα πρόταση, ώστε να αποφύγεις το ενδεχόμενο να πέσεις σε μια καλοστημένη παγίδα. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να φυλαχτείς από ύπουλες «μαχαιριές, ενώ τονίζει την ανάγκη σου να απομονωθείς για λίγο από την βουή της καθημερινότητας
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, και σκέφτεσαι να κάνεις το «μεγάλο βήμα», τότε μην περιμένεις τίποτα σπουδαίο, παρά μόνον… μπελάδες! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το σοφότερο θα ήταν να δείτε μαζί με τον άνθρωπό σου, τα όποια θέματα σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αξιοποιήσεις τις επαφές σου ώστε να μάθεις όλα εκείνα που θα έπρεπε να γνωρίζεις ώστε να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου. Ίσως όμως να σου εκμυστηρευτούν και κάτι δυσάρεστο ή «ενοχλητικό» σε σχέση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται πολύ κοντά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό ίσως συμβάλλει σε μια «έξαρση» θυμού, με αφορμή τις κινήσεις ενός ατόμου από το φιλικό σου περιβάλλον.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η έχεις πραγματικά την μεγάλη ευκαιρία να κάνεις το «μεγάλο βήμα», θυσιάζοντας βέβαια κάποιες από τις ελευθερίες σου. Αλλά και αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να την ισχυροποιήσεις, απολαμβάνοντας τα… καλά της μονιμότητας!

YΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό αυξάνει την δυναμική σου στον επαγγελματικό στίβο, παράλληλα όμως η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ψάξεις και να ανακαλύψεις «μυστικά και ντοκουμέντα» που σχετίζονται κυρίως με τα εργασιακά σου. Επιπλέον ίσως σου ζητηθεί να μεσολαβήσεις ώστε να λυθεί μια περίπλοκη υπόθεση, πρόσεξε όμως μήπως τελικά αντί για «κομιστής», θεωρηθείς εσύ ο βασικός υπεύθυνος/η για το εν λόγω πρόβλημα.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, πρόσεξε όμως μήπως η «αχλάδα» έχει και… ουρά, πρόκειται δηλαδή για μια υπόθεση που ξεκινά «ανάλαφρα» για να εξελιχθεί σε μεγάλο «κόλλημα»!

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στις σχέσεις σου, ιδιαίτερα αν κάποια πρόσωπα συνδέονται μαζί σου και επαγγελματικά. Καλό είναι όμως να δράσεις αυτοπροσώπως αφού σε διαφορετική περίπτωση όλο και κάποιος «καλοθελητής» θα βρεθεί για να διαστρεβλώσει τα λεγόμενά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό αυξάνει την «δίψα» σου για γνώσεις κι ίσως μπεις σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης.
Ερωτικά
Η αναβίωση μιας κατάστασης που δεν ολοκληρώθηκε στο παρελθόν είναι για την ώρα ό,τι καλύτερο μπορείς να ελπίζεις. Όσον αφορά δε σε μια νέα γνωριμία, φαίνεται πως κινείται σε «βαθιά νερά», τόσο που θα κινδυνέψεις να «πνιγείς» από το πολύ «νοιάξιμο»!

Πηγή: astrology.gr