Νέο πεντάστερο ξενοδοχείο τον Αύγουστο στο Ηράκλειο - 12 σουίτες με θέα στη θάλασσα (φωτογραφίες)

  • Δευτέρα, 2 Ιούλιος 2018 19:02
  • Συντακτική Ομάδα
  • Κρήτη

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Legacy Gastro Suites πρόκειται να εγκαινιάσει η KARATARAKIS Hotels & Restaurants τον ερχόμενο Αύγουστο στο Ηράκλειο Κρήτης, ανεβάζοντας το χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων της σε 4.

Το ξενοδοχείο έχει σχεδιασθεί έτσι ώστε να αντιπροσωπεύει την αυθεντική ελληνική γαστρονομία και την κρητική κληρονομιά. 

Οι 12 σουίτες του, με θέα στη θάλασσα, εναρμονίζονται με το μοναδικό κόνσεπτ φιλοξενίας του ξενοδοχείου που δίνει έμφαση στην ελληνική κουζίνα και τα χαρακτηριστικά της τοπικής κουλτούρας, το κέιτερινγκ τόσο για την αναψυχή όσο και τους ταξιδιώτες που λατρεύουν τη γαστρονομία.

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό κτίριο στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, το οποίο διατηρεί χαρακτηριστικά των τοπικών αρχοντικών της δεκαετίας του ‘50.

Κάθε σουίτα μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 επισκέπτες, σε χώρους διακοσμημένους με εντυπωσιακούς πολυέλαιους, όμορφες ταπετσαρίες και αυθεντική επίπλωση. 

Οι σουίτες είναι επηρεασμένες από 3 κυρίαρχα χαρακτηριστικά της κρητικής κουλτούρας του παρελθόντος. Η κληρονομιά του Νίκου Καζαντζάκη, του ποιητή Βιντζέντζου Κορνάρου και του ζωγράφου Δομήνικου Θεοτοκόπουλου (El Greco), κοσμούν τις πολυτελείς σουίτες, επαινώντας τα κόνσεπτ του Φωτός και της Ελευθερίας, τα δύο στοιχεία που διαμορφώνουν τις τοπικές παραδόσεις της Κρήτης.

Η γαστρονομική εμπειρία σχεδιάζεται έτσι ώστε να έχει παρουσία στις σουίτες, με χώρο με ελληνικά φαγητά, κρασί και αλκοολούχα ποτά. Αυτό το κόνσεπτ επιτρέπει στους ταξιδιώτες να απολαμβάνουν γαστρονομικές εμπειρίες στο δωμάτιο με μενού α λα καρτ, από το πρωινό μέχρι γκουρμέ βραδινά γεύματα.

Το εστιατόριο του Legacy Gastro Suites θα προσφέρει αυθεντικές γεύσεις της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης, με πιάτα που συνδυάζουν παραδοσιακές συνταγές με την εμπνευσμένη μαγειρική. 

Η KARATARAKIS Hotels & Restaurants ενοικιάζει και διαχειρίζεται ξενοδοχεία, κατοικίες, εστιατόρια και συνεδριακές εγκαταστάσεις. Δραστηριοποιείται στην ξενοδοχειακή βιομηχανία από το 1976.

Πηγή: tornosnews.gr